Claudia Pătrășcanu spune cum a ajuns să pozeze în Playboy: „Era o nebunie, a fost o modă, toate persoanele publice pozau”

Claudia Pătrășcanu a pozat în Playboy acum 20 de ani, pe vremea când cânta în trupa Exotic alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru. Nu regretă că a apărut în revista pentru adulți, însă acum spune că nu ar mai face asta.

Claudia Pătrășcanu a cunoscut succesul cu trupa Exotic, iar după destrămarea primului trio feminin românesc, a fondat alături de Giulia Chelaru formația Sexxy. Astăzi, la 25 de ani de la debut, are o carieră solo. Viața sa personală a fost adesea în atenția publică, despartirea de Gabi Bădălău a ținut primele pagini ale ziarelor. Claudia Pătrășcanu este divorțată și are 2 copii.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, cântăreața a fost întrebată și despre apariția ei în Playboy. „În anul 2001 Andreea Bănică a pozat în Playboy susținută de cei mai importanță bărbați din viața sa, tatăl și soțul ei. Trei ani mai târziu ați făcut și dumneavoastră acest pas și v-ați lăsat fotografiată nud. Pe vremea aceea, Silviu Boerescu, directorul editorial al revistei Playboy, declara că ați luat această decizie în ciuda opoziției impresarului dumneavoastră, Bogdan Jianu.

În 2022 spuneați așa: «A fost decizia mea pe care o regret. Nu m-a ajutat cu nimic în carieră, ba mai mult, atunci când Andreea a pozat prima, a început și declinul trupei noastre». Vreau să știu dacă ați pozat în Playboy doar pentru că o făcuse și Andreea Bănică fără ca dumneavoastră să vă doriți asta cu adevărat, mai ales că vă declarați o persoană credincioasă, cu frică de Dumnezeu. Vă este rușine că ați pozat în Playboy?'.

Imediat Claudia Pătrășcanu a răspuns: „Nu, nu. De ce ar trebui să îmi fie rușine? Acum poți să faci topless și la mare, de câțiva ani încoace tot se face topless la mare. Nu este o rușine, dar nici nu pot să zic că îmi pare bine. A fost o situație în care chiar și în momentul în care am avut ședința foto am vrut să renunț, doar că semnasem un contract și nu am mai putut face lucrul acesta.

Nu pot să spun că îmi este rușine, nu am de ce, nu am dat în cap nimănui, până la urmă este viața mea, corpul meu, doar că nu aș mai face-o în viața mea. Nu mă mai regăsesc, nici atunci nu cred că m-am regăsit. Era o nebunie, a fost o modă, toate persoanele publice pozau, toate femeile pozau, a fost și nebunie atunci cu Playboy, nu știu dacă mai există. Am făcut-o și eu, am pozat, dar e de domeniul trecutului, nu mă mai interesează.

Claudia-Patrascanu-proces-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Da (n.r. da, a avut legătură cu faptul că Andreea Bănică pozase), multe persoane publice au pozat atunci, d-asta și spun că a fost o nebunie cu treaba asta. Dar uite că se întâmplă uneori să merg la mare, să fiu singură, nu cu toată lumea lângă mine, am o plajă mai privată unde merg al mine în zonă și fac topless singură, sau la mine în curte, nu intră nimeni', a explicat ea în emisiunea de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete