Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, noi detalii despre divorț: „Evit acest subiect”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău par a duce o luptă fără sfârșit. Cei doi s-au separat acum doi ani, însă nu au reușit să divorțeze din cauza numeroaselor dispute și neînțelegeri.

Claudia Pătrășcanu a declarat că se vor vedea din nou la tribunal, iar de data aceasta speră ca divorțul să se finalizeze, mai ales că spiritele dintre ea și fostul partener par să se fi liniștit. Cântăreața luptă până în pânzele albe pentru copiii ei și de fiecare dată când i s-a părut că se pot lua decizii ce i-ar putea afecta a rispostat. Motiv pentru care decizia finală a tot fost amânată.

Recent, invitată în cadrul unei emisiuni TV, Claudia a declarat că discuțiile din ultima perioadă cu Gabi Bădălău au fost decente, semn că pe 9 septembrie totul ar putea să se încheie, văzându-și fiecare de calea pe care au ales-o.

„O altă înfățișare, pe data de 9 septembrie va trebui să fac un drum la București. După atât de multe termene, după doi ani de zile, chiar mă gândeam cu ce să mă îmbrac. Îmi doresc din suflet să se finalizeze acest divorț, dar nu ține de mine.

Cred că de el, în totalitate de Gabi. Pentru că ține de el, ține foarte mult să-și asume tot ce s-a întâmplat, că a trecut destul timp și trebuie să punem punct acestui divorț, am început să dialogăm, mă gândesc că poate vine cu gânduri bune, cu intenții bune pe data de 9. Ține și de avocații care îl reprezintă pe el', a declarat Claudia Pătrășcanu.

Artista susține că imediat după ce acest divorț va fi pronunțat, lucrurile vor deveni mult mai clare și vor intra pe un făgaș normal. Mai mult decât atât, Claudia este de acord ca tatăl copiilor ei să vină acolo unde locuiesc, să petreacă timp cu ei și relația lor să nu mai fie tensionată tocmai pentru a-i proteja emoțional pe băieți.

„Nu e vorba de pensia alimentară, nu e vorba de absolut nimic, pensia alimentară e stabilită de isntanță. Îmi doresc să se finalizeze. Mi-aș dori să fiu liniștită, să se termine. Gabi e bine primit acasă și oricând, chiar și din timpul meu îi poate vedea pe cei mici, el știe acest lucru, Îmi doresc să se pună punct, cumva să evit acest subiect, să nu mai fie implicați copiii', a mai spus ea.

Cât despre o împăcare nici nu se discută mai ales în aceste momente, deși știe că viața este imprevizibilă și îți poate oferi multe surprize. Tot ce își dorește acum este ca divorțul să se pronunțe, iar ei să se liniștească.

„Viața e imprevizibilă, eu nu mai văd această împăcare, vreau doar să fim sănătoși. Îmi doresc și eu și Gabi să fim sănătoși să ne creștem acești copii minunați, să-i facem oameni mari', a mai mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete