Claudia Pătrășcanu, ritualul pe care îl respectă cu sfințenie dimineața: „Le fac și eu băieților mei”

Claudia Pătrășcanu este una dintre persoanele publice din România care se bucură de o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare. Aceasta împărtășește cu urmăritorii săi detalii din viața ei profesională, dar și din cea personală.

Claudia Pătrășcanu a trecut în ultimii trei ani prin momente dificile din cauza procesului de divorț. Într-un final, acesta s-a pronunțat, însă în continuare întâmpină dificultăți în ceea ce privește domiciliul băieților pe care îi are cu Gabi Bădălău. Cu toate acestea, cântăreața a demonstrat tuturor că este o mamă implicată și că are multă grijă de micuții ei. De aceea, vedeta le-a mărturisit fanilor că în fiecare dimineață respectă cu strictețe un ritual dedicat celor doi copii.

„Ceai le fac și eu băieților mei în fiecare dimineață, înainte de școală. La 6 sunt trează, înaintea lor pentru a le face ceiuțul. Asta este dragostea unei mame', a declarat Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Gigi Becali este, de asemenea, un răsfățat de mama sa, chiar dacă a trecut de multă vreme de anii copilăriei. Patronul FCSB a mărturisit că încă este mustrat de femeia care i-a dat viață, însă nu există dimineață în care să nu găsească ceaiul făcut de bătrână.

„Ea mă așteaptă în fiecare dimineață cu ceai. Eu când mă trezesc la șapte jumate să plec la biserică, eu găsesc ceaiul făcut. Înseamnă că ea se trezește la 6, deci ea, săraca, se scoală la 6 ca să găsesc eu ceaiul făcut. Îți dai seama ce dragoste?!', a declarat Gigi Becali într-o emisiune TV, scrie Spynews.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete