Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce s-a întâlnit cu Gabi Bădălău: „Trebuie să ne aibă împreună”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău par a duce o luptă fără sfârșit în instanță. Cei doi s-au separat acum aproape trei ani, însă nu au reușit să divorțeze din cauza numeroaselor dispute și neînțelegeri. Spiritele dintre ea și fostul partener par să se fi liniștit, totuși, atunci când vine vorba de evenimente importante din viața micuților.

Recent, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au stat unul lângă celălalt pentru a aniversa cei cinci anișori pe care i-a împlinit mezinul lor, Nicholas. În ciuda numeroaselor vorbe grele pe care și le spun în instanță, cântăreața și tatăl copiilor ei sunt și vor rămâne împreună la evenimentele importante din viața băieților.

„Pentru mine e foarte important ca cei mici să fie fericiți. Copiii mei sunt toată viața mea. (…) ei au nevoie de amândoi. Cel mai important e să fim măcar la aceste evenimente importante din viața lor. Oricare ar fi situația între noi, consider că ei, copiii, trebuie să ne aibă împreună la evenimentele importante, chiar și peste ani', a declarat Claudia pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia-Patrascanu2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Perioada extrem de dificilă prin care a trecut din cauza divorțului și a luptei pentru custodie, Claudia Pătrășcanu pare să o fi depășit datorită unui duhovnic care a îndrumat-o să se apropie de Divinitate și să vadă lucrurile din alt unghi.

„Eu cred că nu este cel mai important din lume să-ți ceri iertare în fața celuilalt, eu consider că atunci când greșești trebuie să-ți dai seama, să realizezi, să nu mai repeți greșeala. Și cel mai tare e să-ți ceri iertare în fața lui Dumnezeu. (…) În viața mea a apărut un mare duhovnic. Și datorită lui am putut să trec peste toată perioada grea și să mă regăsesc', a mai dezvăluit cântăreața.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete