Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre noul iubit. Cum se înțelege bărbatul cu copiii artistei

Claudia Pătrășcanu iubește din nou, după divorțul scandalos de Gabi Bădălău. Cântăreața a făcut primele declarații despre bărbatul care o face acum fericită.

Soarele a răsărit și pe strada Claudiei Pătrășcanu, după ce în ultimii ani a fost într-un scandal continuu cu fostul ei soț din cauza custodiei copiilor. Cântăreața a anunțat că nu mai este singură și că în viața ei a apărut cineva.

Înainte de a începe o nouă relație, vedeta le-a cerut acordul celor doi băieți pe care îi are din căsnicia cu omul de afaceri. Copiii s-au bucurat să o vadă din nou pe mama lor fericită și au o relație foarte bună cu iubitul acesteia.

„Există un respect reciproc din ambele părți și plăcerea de a petrece timp împreună… toți patru. Copiii mei au avut un cuvânt de spus în alegerea mea și le mulțumesc. Le mulțumesc pentru inteligența cu care văd lucrurile și iubirea lor pentru mine. Ei au simțit cu adevărat bunătatea din sufletul partenerului meu. Am un respect deosebit pentru copiii mei și nu îi voi dezamagi niciodată', a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău are numai cuvinte de laudă la adresa noului iubit și îi mulțumește pentru răbdarea pe care o are cu cei doi băieți ai săi. Iubitul Claudiei Pătrășcanu nu este persoană publică și nu își dorește să fie în centrul atenției, motiv pentru care artista nu se afișează în mediul online alături de acesta.

„Îi mulțumesc și partenerului meu ca este un bun prieten pentru copiii mei și înțelegător. Are răbdare, înțelepciune, este atent la dorințele lor… este un suflet foarte bun. Este omul pe care îl prețuiesc pentru tot ceea ce înseamnă el!', a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu și copiiiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete