Claudia Pătrășcanu: „La copiii mei nu voi renunța niciodată!”

Artista Claudia Pătrășcanu este, de ceva vreme, în centrul atenției, după ce a decis să se despartă de soțul ei, Gabi Bădălău. Amânarea termenilor divorțului, plus evenimentele și discuțiile care au urmat, au transformat-o pe Claudia într-o leoaică, a cărei singură dorință este să-și protejeze cei doi băieți.

Nu cu mult timp în urmă, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău erau surprinși într-un mall din Constanța, alături de cei doi băieți. Părea că cei doi sunt dispuși să cadă la pace, după tot scandalul care a ocupat primele pagini ale ziarelor. Însă nu a fost decât liniștea furtunii.

Un nou mesaj al Claudiei, de pe rețelele de socializare, explică statusul actual al relației lor, după ce Gabi Bădălău ar fi cerut ca băieții să fie examinați psihologic.

„Mă lupt cu o familie influentă'

„Pot să renunț la orice, dar NICIODATĂ la copiii mei!!!! Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul că s-a avut acordul meu! Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși încă am speranța că cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici', a scris Claudia. Textul a fost însoțit de câteva imagini controversate ale presupusei psiholoage. „Această doamnă din imagine a fost acceptată ca psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei. Oare cum pot instituțiile din țara noastră să accepte ca niște minori sa fie supuși consultațiilor cu astfel de psihologi?! Vă las pe voi să trageți concluzii, ce vă inspiră această doamnă? Ce calitate poate avea această doamnă psiholog care nici nu știe să scrie, care demonstrează prin fotografii gesturile obscene sau care râde de artiștii țării noastre?!', a răbufnit Claudia Pătrășcanu.

Se pare că noua cerință a lui Gabi Bădălău este ca cei doi copii și Claudia să se mute în București, pentru ca el să fie mai aproape de copii.

Citește și: Raed Arafat, îngrijorat de ce va fi în România

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete