Claudia Pătrășcanu, din nou mireasă. Artista și-a ales și rochia: „Așteaptă-mă”

Claudia Pătrășcanu se află de trei ani în divorț cu Gabi Bădălău, tatăl celor doi copii. În ciuda acestui lucru, artista nu-și pierde speranța și visează ca într-un viitor apropiat să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Claudia Pătrășcanu a trecut de-a lungul timpului prin numeroase discuții dureroase cu tatăl copiilor ei. Aceștia se luptă de trei ani prin tribunale pentru custodia micuților fără nici un rezultat concret și agreat de ambele părți. Deși ea se străduiește ca aceste tensiuni să nu fie simțite de copii, apar mereu situații în care aceștia sunt prinși la mijloc.

Cu toate acestea, artista nu-și pierde speranța și visează să ajungă din nou la altar, să fie iubită și răsfățată. De aceea, pe rețelele de socializare a postat câteva imagini cu o rochie de mireasă și cu mesajul „wait for me' (trad. „așteaptă-mă').

Claudia PatrascanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În această vară, Claudia Pătrășcanu a avut parte de o întâmplare tare nefericită atunci când băieții au fost în vacanță cu tatăl și bunicii lor. Aceasta a postat pe rețelele de socializare câteva înregistrări în care se auzeau strigăte și înjurături pe care Gabi Bădălău le adresa mamei Claudiei Pătrășcanu.

„Doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale,emoționale și un act al alienării parentale,unde atât tatăl cât și bunica paternă m au jignit intr un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri’, este o parte din mesajul transmis de Claudia Pătrășcanu luni, 1 august.

Ea este de părere că familia Bădălău a angajat un specialist care să le ofere un acord favorabil pentru a avea dreptul de a lua copiii în vacanțe.

„Asta trăiesc doi copii minori, dar expertul psiholog nu a vrut să vadă în ce chin emoțional sunt din cauza acestui tată pe care îl interesează doar să mă distrugă pe mine și să-mi ia copiii. Psihologul expert era ales de familia Bădălău, normal. A găsit o altă soluție acum: cea de a le distruge mintea și sufletul copiilor, să creadă despre mine toate răutățile din lume’, a adăugat artista pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete