Claudia Pătrășcanu, din nou la atac: „A făcut testul și nu a venit nici un rezultat”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Dacă săptămânile trecute lucrurile păreau să se liniștească între foștii parteneri Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, acum cântăreața a ieșit din nou la atac cu noi acuzații.

Divorțul controversat a epuizat-o pe aceasta, iar lupta pentru custodia celor doi copii continuă în același stil haotic și răzbunător. Gabi Bădălău a fost suspectat de fosta sa parteneră că ar consuma substanțe interzise, motiv pentru care i-a cerut public să facă teste anti-drog.

Afaceristul a fost de acord, deoarece nu are nimic de ascuns și a mers la o clinică privată, dar și la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici pentru a demonstra tuturor că fosta soție îl acuză pe nedrept.

Cu toate acestea, Claudia Pătrășcanu susține că nu știe nimic de rezultatele acestor teste și că este imposibil să dureze atât de mult. Motiv pentru care crede că totul este o nouă minciună din partea tatăl băieților ei.

„Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la lML. El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat', a declarat Claudia Pătrășcanu la un post de televiziune.

Mai mult de atât, ea își dedică majoritatea timpului creșterii și educației celor doi băieți, mai ales că pandemia i-a dat peste cap o mulțime de planuri pe care le avea și susține că fostul partener apelează la tot felul de trucuri care o împiedică să se angajeze.

„Am plâns, m-am consumat, dar pentru copiii mei voi merge până în pânzele albe. Am vorbit cu el că, dacă nu poate face asta pentru copiii noștri, să le plătească celulele stem, să-mi lase mie copiii. Vreau să-mi caut de lucru, dar îmi pune bețe în roate. Mă terorizează, mă amenință constant!', a mai adăugat fosta colegă de trupă a Andreei Bănică.

Suferința cauzată în urma mariajului cu Gabi Bădălău i-a lăsat răni adânci în suflet. Claudia Pătrășcanu și-a dorit ca orice femeie, o familie liniștită, iubire, însă se pare că viața i-a pregătit altceva. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, ea consideră că totul are un scop, iar toate încercările acestea o vor face mai puternică și mai stabilă emoțional.

„Când viața m-a pus în situatii dificile, n-am spus: de ce eu?', ci am spus mereu încearcă-mă'! Adevărul este că durerea îți permite sa crești și am învățat din toată povestea traită de mine să devin cea mai buna versiune a mea, să fiu mai înțeleaptă, sa accept tot ce primesc, să fiu puternică, să mi respect sentimentele și să nu mi fie niciodată frică de emoțiile mele.', a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete