Claudia Pătrășcanu, detalii despre întâlnirea tandră cu Gabi Bădălău: „Încerc să-l ajut atunci când…”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău par a duce o luptă fără sfârșit. Cei doi s-au separat acum doi ani, însă nu au reușit să divorțeze din cauza numeroaselor dispute și neînțelegeri. Spiritele dintre ea și fostul partener par să se fi liniștit.

Claudia Pătrășcanu luptă până în pânzele albe pentru copiii ei și de fiecare dată când i s-a părut că se pot lua decizii ce i-ar putea afecta a rispostat. Motiv pentru care decizia finală a tot fost amânată. Recent, ea și Gabi Bădălău au fost suprinși ținându-se în brațe (vezi poze aici), iar omul de afaceri a sărutat-o pe gât. Aceste gesturi i-au surprins pe cei care le știu situația, mai ales că au declarat în nenumărate rânduri că nu reușesc să ajungă la un acord în ceea ce privește custodia copiilor.

Artista a ținut să explice ce s-a întâmplat la această întâlnire. Ea susține că tatăl băieților ei a avut nevoie de sprijin și i-ar plăcea ca în viitor să fie mult mai liniștiți amândoi.

„Îl consider doar tatăl copiilor mei pentru care mă rog și pentru care uneori am milă pentru ceea ce trăiește. Încerc să-l ajut atunci când îmi cere ajutorul, sfatul, și îi doresc tot binele din lume, chiar dacă el nu mi-l dorește așa cum pare. În instanță dă cu noi de pământ, iar in realitate se contrazice singur și are temeri față de multe persoane de a trăi exact așa cum dorește.

Atunci când intră în sala de judecată, Gabi se transormă, nu mai ține cont de absolut nimic, nici măcar de copii. Îmi doresc ca bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri. Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, să rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi', a declarat artista pentru Playtech.

Gabi Bădălău, în schimb, susține cu totul și cu totul altceva. El este de părere că întâlnirea a fost aranjată de Claudia Pătrășcanu și filmată de o prietenă a acesteia.

„Consider că a făcut o acțiune premeditată, mi-a cerut să opresc mașina, să cobor și a venit la mine să mă îmbrățișeze, știind că am avut un deces în familie. Mai mult de atât, prietena ei din mașina filma toată scena', a spus afaceristul pentru CANCAN.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete