Claudia Pătrășcanu, declarații surprinzătoare despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, declarații surprinzătoare despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a sărbătorit, weekendul trecut, ziua de naștere a lui Nicolas, băiatul cel mic al ei și al lui Gabi Bădălau. Acesta din urmă a fost prezent, iar cântăreața a declarat că nu ar fi reprezentat nici o problemă dacă venea însoțit de iubita sa, Bianca Drăgușanu.

Ce este cu adevărat suprinzător în mărturisirea Claudiei este faptul că aceasta dezvăluire vine la mai puțin de o lună după ce a zis că cei mici nu sunt pregătiți să se întâlnească cu partenera tatălui lor.

„Dacă ar fi venit cu cine voia el, nu m-ar fi deranjat, până la urma urmei va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră, asta înseamnă să ierți un om, să-i respecți deciziile și să mergi înainte', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Cântăreața pare să îngroape securea războiului și să lase timpul să decidă cum se vor închide rănile. Motiv pentru care la petrecerea organizată de ea pentru mezinul familiei la munte a fost prezent și Gabi Bădălău.

„A fost o escapadă pentru Nicolas. Am venit la munte și l-am sărbătorit! Ne-am văzut aici, Gabi a venit la munte, l-am sărbătorit împreună pe cel mic! Încă nu e ușor ceea ce se întâmplă, dar lăsăm instanța să hotărască și mergem înainte, la un moment dat, trebuie să divorțăm. Suntem părinți pentru acești doi copii minunați. Gabi a fost tot timpul la aniversările copiilor, a fost invitat!', a mai spus cântăreața în cadrul aceluiași interviu.

Mai mult de atât, aceasta a subliniat faptul că, deși lupta lor continuă prin tribunale dureaază de mai bine de doi ani, ea l-a iertat și își dorește să rămână prieteni de dragul copiilor, însă posibilitatea unei împăcări este exclusă.

„Eu pe Gabi l-am iertat demult ca om, am respectat toate dorințele lui, nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor, că acum nici de prietenie nu e cazul, încă ne războim prin instanță. În momentul ăsta doar cei mici mă intersează, educația lor, o fac pentru copiii noștri!

Lăsăm ca lucrurile să se așeze și eu îmi văd în continuarea de creșterea copiilor, las pe Dumnezeu să hotărască pentru noi! Eu mi-am dorit să rămânem cei mai buni prieteni, tocmai de când am cerut divorțul amiabil. Poate după divorț, habar n-am, ar trebui să semnalizeze acest lucru!', a mărturisit fosta parteneră a lui Gabi Bădălău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete