Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: „Am primit amenințări”. O face vinovată pe soacră de despărțirea lor

De aproape trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se tot întâlnesc la tribunal pentru a divorța, însă situația dintre ei pare fără soluție. Cântăreața a făcut noi declarații despre despărțirea de omul de afaceri și o acuză pe mama acestuia că i-a separat.

Claudia Pătrășcanu a locuit până în urmă cu trei alături de Gabi Bădălău și de părinții acestuia. Când au intervenit certurile, artista a luat cei doi copii și a părăsit domicilul. Cu tatăl băieților ei, aceasta are o relație tensionată în prezent și îl acuză că a înșelat-o în timpul căsniciei.

„Despre Bădălău, ca om și persoană, ca tată al copiilor mei, de multe ori simt că aș vrea să-l ajut, simt milă, acum pot să spun că sunt supărată. Acum nu mai există sentimente de la femeie la bărbat. Marea mea dragoste a fost tatăl copiilor mei. Eu am început să-l iubesc pe soțul meu în punctul în care am rămas însărcinată și atunci am simțit că în pântecul meu este o parte din noi. Eu nu mai cred în dragoste la prima vedere. Eu regret acest divorț în instanță. Viața lui este practic agresivă și ceea ce face, face cu mâna lui, sunt lucruri care nu-mi plac pentru educația copiilor noștri. Nu am ce să-mi reproșez, am fost loială, nu l-am mințit niciodată', a declarat vedeta pentru Click!.

claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Eu nu cred că el m-a iubit vreodată'

Claudia Pătrășcanu consideră că Gabi Bădălău nu a avut niciodată sentimente sincere față ea. De asemenea, ea mărturisește că a suportat multe umilințe din cauza fostului ei partener.

„Am primit mesaje, amenințări: «Dacă bagi divorț de mine, îți fac toate manevrele, te declar nebună, îți iau copiii». Au fost momente de disperare. Cred că căsnicia noastră din partea lui a fost un moment din viață în care și-a găsit liniștea. Eu nu cred că el m-a iubit vreodată. Asta nu m-a afectat nici în timpul căsniciei. Un bărbat, când își face o amantă pe care o prezintă peste tot, pe care o scoate în toată lumea, înseamnă că acolo s-au investit sentimente. Mesajul acela l-am scris după ce am ieșit la o masă cu familia lui, nu m-am simțit respectată, nu m-am simțit soția lui, mama copiilor lui, m-am simțit umilită, foarte umilită', a mai mărturisit aceasta.

Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu a declarat că mama lui Gabi Bădălău ar fi fost cea care a decis să o dea afară din casă, pentru că omul de afaceri nu ar fi făcut acest gest. Cântăreața a mai povestit că soacra ei l-a îndemnat pe soțul ei să o lase fără nimic. În toată această perioadă, Claudia a fost susținută necondiționat de către mama ei.

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Dacă nu era mama mea lângă mine, să-mi deschidă brațele, să-mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut. Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este al lui, casa, mașina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut același sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură', a mai adăugat Pătrășcanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete