Claudia Pătrășcanu a răbufnit în mediul online în plin divorț de Gabi Bădălău: „Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de…”

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă nu este finalizat. Cei doi și-au spus de-a lungul timpului o mulțime de vorbe grele, însă acum conflictul pare să se accentueze. Potrivit ultimelor mărturisiri ale Claudiei din mediul online, aceasta ar fi fost amenințată cu bătaia.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău par a duce o luptă fără sfârșit în instanță. Cei doi s-au separat acum aproape trei ani, însă nu au reușit să divorțeze din cauza numeroaselor dispute și neînțelegeri. Deși lucrurile păreau să se liniștească de dragul copiilor, artista pare să treacă prin momente grele din cauza unor amenințări și a unor presiuni greu de dus.

Activă în mediul online, artista le mărturisește fanilor săi detalii din viața ei și a copiilor. Recent, aceasta a mărturisit, fără să dea nume, că a fost șantajată și amenințată, însă nu se lasă așa ușor intimidată și cu credință va depăși orice obstacol.

„Niciodată un om curat cu inima nu poate face rău. Un om curat sufletește poate doar să se apere de cei rai, să se roage și să aștepte. Deci, când vedeți oameni răi, aceea nu au treabă cu Dumnezeu! Exista doua lucruri care te fac diferit: să rămâi demn, când nu ai nimic și să fii OM când ai totul.

Într-o lume plină de falsități, de răutăți, de oameni sau de „șmecheri' care pun presiune pe tine, care se cred mai presus decât cel de SUS. Care consideră că banul este puterea supremă, care aplica șantajul și minciuna pentru a încerca să te pună la pământ, ai nevoie doar de demnitate, tărie, înțelepciune, răbdare și rugăciune pentru acești rătăciți. Acțiunile și faptele spun totul, de la o zi la alta. Cine are ochi să vadă, cine are urechi să audă!

Totul are o limită. Câtă bunătate să le acorzi perverșilor? Câtă bunătate să acorzi pentru toți mincinoșii sau mincinoasele care vorbesc și șantajează sau amenință lumea? Ajunge!

Când ajungi să râzi de cineva care e mai bun decât tine (voi) și ești în stare să calci pe cadavre pentru a face doar rău și n-ai limită și stop, ce crezi că se va întâmpla? Ce viață crezi că poți să ai?

Nu am fost niciodată singură și fără apărare. Asta pentru unii care cred că dacă dețin puterea pot stăpâni și pământul. (…) Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de presiunile mesajelor date. Mi-e frică doar de Dumnezeu! Unii sunt și vor rămâne cu bani – eu sunt și voi rămâne cu Dumnezeu', a scris Claudia Pătrășcanu, în mediul online, potrivit Substanțial.

Dacă viața sa personală este încă umbrită de lungul proces de divorț, pe plan profesional Claudia Pătrășcanu se bucură de un succes magnific. Aceasta are o mulțime de evenimente după pandemie și este invitată să cânte la nunți și botezuri, reușind astfel să câștige suficient de bine pentru un trai liniștit alături de băieții ei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete