Claire Holt a vorbit despre nașterea fiului ei: „A fost incredibil de dureros”

În luna martie a acestui an, actrița Claire Holt a adus pe lume primul ei copil, un fiu, James Holt Joblon. Vedeta TV este căsătorită cu agentul imobiliar Andrew Joblon.

Cu doar un an în urmă, actrița a suferit o pierdere de sarcină. Acum în vârstă de 31 de ani și la doar trei luni de la nașterea fiului ei, actrița a vorbit deschis despre aducerea pe lume a primului ei copil, în timpul podcastului Dr. Berlins Informed Pregnancy.

Claire Holt a vorbit despre nașterea fiului ei: „A fost incredibil de dureros”

Claire a povestit despre un balon, instrument special utilizat pentru inducerea travaliului, care i-a provocat dureri îngrozitoare, scrie People.

După ce starul de televiziune a ajuns la spital alături de soțul ei, doctorii au ales să se ajute de un balon Foley pentru a presa cervixul actriței în așa fel încât să grăbească procesul de dilatare.

„Au introdus un balon care începe să se umfle odată ce pătrunde în interior. Era, desigur, menit să ajute dilatare”, a explicat Claire.

„Introducerea lui nu a fost deloc dureroasă. Poate doar puțin incomodă, dar se simțea ca un control clasic”, își mai amintește actrița.

Ulterior, Claire a început, însă, să simtă dureri îngrozitoare.

„A fost incredibil de dureros pentru mine și simt că am o rezistență destul de mare la durere în general”, mai spune ea.

„Se simțea acea presiune. Contracțiile erau foarte puternice. Practic am avut contracții timp de două ore continuu, exact așa s-a simțit”, a încheiat actrița.

De-a lungul sarcinii, actrița a făcut numeroase mărturisiri referitoarea la starea ei de sănătate. Claire nu a ascuns faptul că nu a avut o sarcină deloc ușoară.

„Am publicat o mulțime de imagini „demne de Instagram' în aceste câteva ultime luni, dar puține referitoare la realitatea situației.

Sarcina NU E O GLUMĂ. Așa îmi petrec tot timpul liber. Stau pe canapea cu burta descoperită. Îmi imaginam că voi fi una dintre acele femei care pot duce o sarcină și naște cât ai clipi.

Pare însă că universul a avut alt plan. Simt că pelvisul mi se va rupe în două, simt ninja-ul din burtică lovindu-mi coastele, iar mersul la baie din 5 în 5 minute a devenit extrem de obositor. Mai ales având în vedere că îmi ia 10 minute să mă ridic de pe canapea.

Sunt extrem de recunoscătoare să pot purta un bebe sănătos, dar nu e ușor. Până ni se va alătura, mă veți găsi aici, pe canapea, apreciind toate femeile puternice care au trecut prin asta înaintea mea. 💪

Foto: Instagram

Citește și:

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au întâlnit în secret? Uite ce vedetă plănuiește să îi împace pe cei doi

După o logodnă de doar două luni, Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au căsătorit civil

Prințul Charles și Barbra Streisand au avut o aventură? Cântăreața a spus tot adevărul: Dacă mi-aș fi jucat corect cărțile…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete