Cititoarele Avantaje in dialog cu Aurora Liiceanu

Vezi pozele

Participantele au ridicat, rand pe rand, diverse probleme atat din viata de cuplu, cat si din rolul de mama, la care atat psihologul Aurora Liiceanu, cat si psihoterapeutul Simona Tofan au incercat sa gaseasca solutii.

“Orice femeie are multiple roluri, dar cele mai importante in sfera privata sunt cel de femeie si cel de mama. Ambele necesita obligatii morale, angajamente, deci raspundere. Ele trebuie echilibrate pentru ca altfel apare sentimentul de frustrare.

Psihologii numesc acest lucru conflictul interior intre roluri. Orice exagerare intr-unul dintre roluri se face pe seama celuilalt, pentru ca timpul nu este elastic, ci limitat, ca si capacitatea noastra de a investi,, este de parere psihologul Aurora Liiceanu.

In cadrul evenimentului, a fost anuntata relansarea programului educational „Viata mea: un „joc” serios” sub numele „Intre noi, parintii”, o schimbare inspirata de comunitatea de parinti construita in jurul intalnirilor „Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu”.

Relansarea programului marcheaza si lansarea website-ului www.intrenoiparintii.ro, unde parintii pot gasi articole despre adolescenta si adolescenti semnate de psihologul Aurora Liiceanu si de Simona Tofan, psihoterapeut, resurse utile, sfaturi si raspunsuri la intrebari oferite la specialisti.

Foto: Intre noi, parintii

CONCURS: Castiga un IPad mini numai pentru tine! Vezi cum

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate