Cirese toxice: cand devin ciresele toxice, mare atentie cand le cumparati

Cirese toxice: cand devin ciresele toxice, mare atentie cand le cumparati

Cum iti dai seama ca mananci cirese toxice: cand devin ciresele toxice si ce tip de cirese nu trebuie sa cumperi.

Ciresele sunt extrem de cautate in lunile mai, iunie si iulie, motiv pentru care ajung sa fie vandute la preturi astronomice, care depasesc de multe ori 100 de lei pe kilogram.

Ciresele au o multime beneficii daca sunt consumate cu moderatie. Continutul ridicat de antioxidanti le confera un efect anticancerigen.

Antocianina din cirese, care le si da culoarea, acel rosu aprins, are multiple beneficii pentru organismul uman: reduce riscul bolilor de inima, reduce riscul aparitiei diabetului, regleaza nivelul de colesterol din sange si previne aparitia unor boli neurodegenerative, precum Alzheimer.

Ciresele sunt extrem de bogate si in vitamina A, care are un rol esential in hranirea pielii. Ciresele sunt bogate si in melatonina, excelenta pentru cei care se confrunta cu insomnii, migrene sau anxietate.

Cirese toxice: ce cirese sunt toxice

Ciresele sunt apreciate pentru gustul lor, dar putina lume stie ca unele dintre ele sunt toxice si pot provoca probleme de sanatate.

Cireste toxice: vezi aici cum iti dai seama cand ciresele sunt toxice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri