Circulatie Cerebrala si Memorie – de la Fares BioVital


Ultimele studii in domeniul psiho-somatic au aratat ca atat slaba circulatie sanguina, dar si stresul sunt direct raspunzatoare pentru diminuarea capacitatii de memorare
, aparitia riscului de accidente vasculare, atacuri de cord si altele. Cercetatorii americani au formulat de curand aceasta concluzie aducand dovezi ca starea fiziologica de stres provoaca eliberarea unui hormon special al creierului, cu un impact negativ asupra memoriei.

De asemenea, factorii de mediu si fizici, care conduc la scaderea oxigenarii creierului si a fluxului sanguin cerebral, dieta neadecvata, sedentarismul, si supraponderabilitatea sunt alte cauze care pot conduce la deteriorarea memoriei. Creierul este in forma maxima in jurul varstei de 22 de ani si se mentine asa fara eforturi suplimentare cativa ani. De la 27 de ani, apar primele semne ale imbatranirii creierului, iar problemele se accentueaza daca nu il stimulam suficient.

Vestea buna este ca aceasta pierdere a capacitatii de memorare este reversibila. Reducerea stresului si stimularea circulatiei cerebrale sunt cele mai la indemana remedii, iar pentru asta se recomanda exercitii regulate ale mintii. De asemenea consumul de suplimente naturale cu rol de imbunatatire a performantelor intelectuale, alaturi de o dieta echilibrata, bogata in amino-acizi esentiali, omega 3, minerale si vitamine, iti vor asigura o minte ascutita.

Stimuleaza-ti memoria prin fitoterapie
Capsulele Circulatie Cerebrala si Memorie, produse de Laboratoarele Fares BioVital stimuleaza circulatia cerebrala, au efect tonic nervos, anti-aterosclerotic, calmant, anxiolitic, antidepresiv si antioxidant.

Administrarea lor duce la ameliorarea pana la disparitie a migrenelor, vertijului, starilor de oboseala, tulburarilor de atentie, favorizand o stare generala buna, adaptare usoara la stres si claritate in gandire.

Potrivit celor mai recente evaluari care au constat in administrarea capsulelor Circulatie Cerebrala si Memorie timp de 2 luni la pacienti, s-a constatat ameliorarea tulburarilor de memorie si disparitia cefaleei, vertijului si starii de oboseala la 90% din pacienti evaluati, 50% dintre acestia au inlocuit medicatia alopata preexistenta cu capsule Circulatie Cerebrala si Memorie, iar 40% au initiat tratamentul cu aceste capsule, fitopreparatul fiind suficient pentru ameliorarea acuzelor mentionate.

Produsul a fost bine tolerat si lipsit de reactii adverse. Evaluarea a fost facuta pe pacienti cu insuficienta circulatorie cerebrala, status post accident vascular cerebral tranzitor, tulburari de atentie si memorie, sindrom vertiginos.

Capsulele contin un fitocomplex din urmatoarele plante:
Frunze de Ginkgo biloba care stimuleaza circulatia sanguina si asigura creierului aportul necesar de oxigen si glucoza, contribuind la optimizarea functiei cerebrale. Ginkgo Biloba contine un complex de substante cu efecte recunoscute pentru imbunatatirea circulatiei si pentru dilatarea vaselor sanguine.
Bacopa monnieri este o planta adaptogena, care reduce stresul si nelinistea, un exceptional neurotrofic si tonic nervos, fiind un puternic antioxidant previne imbatranirea celulara.
Maté, numit si «Ceai de Paraguay» este un arbust originar din America de Sud. Are un continut bogat in catechine si cafeina care genereaza actiunea stimulenta asupra sistemului nervos, antidepresiva si antioxidanta.
Frunzele de rozmarin contin ulei volatil cu aroma puternica, stimulatoare. Rozmarinul este o planta adaptogena, antioxidanta, prevenind imbatranirea celulara. Stimuleaza circulatia cerebrala si microcirculatia, este eficient in afectiuni neurologice, vertij, migrene, anxietate si depresii.
Obligeana este originara din India, unde era folosita ca medicament din timpurile cele mai vechi. Este sedativa, calmanta, linistitoare, neurotonica si imbunatateste memoria.
Saschiul stimuleaza circulatia cerebrala, amelioreaza rezistenta neuronilor la hipoxie, stimuleaza metabolismul neuronal.

Aceste capsule pot fi folosite cu rezultate foarte bune in insuficienta circulatorie cerebrala, tulburari de memorie si concentrare, ateroscleroza, suprasolicitare intelectuala dar si in migrene, depresie, anxietate si neurastenie. Ele intervin eficient atat in tratamentul tulburarilor si afectiunilor legate de circulatia cerebrala si memorie cat si in prevenirea acestora.

Pretul capsulelor de Circulatie Cerebrala si Memorie este cuprins intre 21,50-23,00 lei si se administreaza cate o capsula sau doua, de 3 ori pe zi, intre mese. Durata unei cure este de 2-3 luni, sau conform recomandarii medicului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din