Ciprian Marica vrea să plece definitiv din România cu familia: „Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei”

În vârstă de 36 de ani, Ciprian Marica are o relație cu Ioana Marcu, alături de care are doi copii. Despre micuții lui a vorbit acum, se gândește să plece din România pentru ei, să le ofere un viitor mai bun.

Ciprian Marica i-a povestit lui Ameri Nasrin în cadrul podcast-ului acesteia, „Ameritat cu Nasrin', că toate problemele și reacțiile oamenilor din ultima perioadă l-au determinat să ia în calcul să părăsească România, scrie Libertatea.

„Dacă aș da timpul înapoi, n-aș mai investi în România. N-am timp de regrete, sunt mulțumit cu ceea ce am realizat. Tata m-a învățat de mic valoarea banului, deși nu am avut niciodată presiunea financiară. M-a ambiționat să fac carieră, să demonstrez cu living-room și bar în casă! Cum i-a zis Ionuț Chirilă tatei: «Băi, i-ai dat mai mult lui fi-tu decât am eu în buzunar!». Zicea că nu-mi găsesc motivația. Iar eu mă întorceam cu banii acasă și-i dădeam tatei înapoi. Voiam să demonstrez că nu stau pe banii părinților, ci pot eu să-i fac, am vrut să arăt că sunt capabil. Aș minți să spun că m-am modelat singur, am avut nevoie de oameni, de mentori, care să mă sprijine', a relatat Ciprian.

ciprian-marica-vrea-sa-plece-din-romania-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Poate ei ar avea un viitor afară'

„Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi. Poate la început de carieră mă afecta, apoi nu. Mă interesa foarte mult părerea oamenilor. Nu-i poți mulțumi pe toți. Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România.

Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta. Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere', a mai spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete