Ciorba cu sfecla rosie si mere

4 portii
95 calorii/portie

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei
  • 2 sfecle rosii mijlocii, fierte, taiate cubulete
  • 1 mar, curatat de coaja si cotor, taiat cubulete
  • 1 cartof mijlociu, curatat si dat pe razatoare
  • 450 ml supa de pui
  • 150 ml suc de mere
  • 4 linguri smantana (optional)

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o cratita. Adaugati sfecla si merele. Acoperiti si caliti 2-3 min.
Adaugati cartofii si supa, lasati sa dea in clocot, acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic 10 min.
Raciti usor. Amestecati bine, pana obtineti o crema. Adaugati sucul de mere si asezonati.

Reincalziti, impartiti in farfurii si adaugati cate o lingura de smantana.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Ciorbe