Cine va avea grijă de cățeii Reginei Elisabeta a II-a?

Regina Elisabeta a II-a lasă în urmă și pe cei patru câini regali, doi corgi, Candy și Muick, o încrucișare de corgi și teckel sau „dorgi” pe nume Sandy, și cea mai recentă achiziție, Lissy, un cocker spaniel pe care l-a botezat după ea însăși.

Viitorul unei dinastii regale de câini rămâne neclar, dar o biografă regală spune că ea crede că aceștia ar putea ajunge la „fiul preferat” al monarhului, prințul Andrew sau vor fi dăruiți unor membri ai personalului familiei regale, care au avut grijă de animale timp de decenii.

Biografa regală Ingrid Seward a declarat pentru Newsweek că dragostea reginei pentru câinii ei a fost de neegalat de-a lungul anilor și că este probabil ca aceștia să își găsească un cămin în rândul familiei regale.

„A iubit animalele și a adorat câinii. Întotdeauna i-a adorat, au fost prima ei dragoste și ultima ei dragoste. Îmi imaginez că de câini se va ocupa familia, probabil Andrew întrucât el este cel care i le-a dăruit. Sunt destul de tineri, corgi și dorgi', a spus Seward, potrivit sursei de mai sus.

Autoarea cărții All The Queen’s Corgis, Penny Junor, a sugerat, de asemenea, că este posibil ca de câini să aibă grijă personalul reginei.

„Îngrijirea câinilor a revenit uneori la personal din Palat, dar mai ales la croitoreasa, asistenta și mâna dreaptă de încredere a reginei, Angela Kelly; și la pajul ei de încredere de mulți ani, Paul Whybrew, care a fost văzut plimbându-se cu regina și câinii în filmul cu James Bond', a scris ea în cartea sa din 2018.

Micuții câini iuți aveau o slăbiciune spre a mușca gleznele servitorilor, dar regina era devotată câinilor ei corgi. Primul ei cățel, Susan, i-a fost dăruit de părinții ei în 1944, la cea de-a 18-a aniversare.

Regina se îndrăgostise de câinele tatălui ei, Dookie, un corgi din Pembrokeshire, și își dorea unul al ei. Susan a devenit fondatoarea dinastiei regale de câini a reginei, dar nu a fost întotdeauna cuminte.

A mușcat un ceasornicar regal de gleznă și, de asemenea, avea o slăbiciune pentru picioarele servitorilor. Nepotul ei, Whisky, se pare că a rupt scaunul din pantalonii unui ofițer al Gărzii. În timpul domniei sale, regina a deținut peste 30 de corgi, mulți dintre ei descendenți direcți ai lui Susan, care a fost atât de iubită încât a însoțit-o pe prințesa Elisabeta și în luna de miere.

În aprilie 2018, regina a fost devastată când Willow, ultimul ei corgi descendent al lui Susan, a murit.

Ea adoptase un corgi Whisper în urma decesului proprietarului său, un fost paznic de vânătoare din Sandringham, dar Willow era ultimul care avea legături cu linia ei de corgi. Whisper a murit în octombrie 2018. Regina Elisabeta a II-a a spus că nu va mai lua alți căței din această rasă, deoarece nu dorea să lase în urmă câini tineri.

Cei doi câini care îi mai rămăseseră erau dorgi, Candy și Vulcan, dar Vulcan a murit în decembrie 2020, lăsând-o pe monarh cu un singur câine, Candy. Dar apoi, la începutul anului 2021, regina a primit în dar de la ducele de York doi noi căței, un dorgi și un corgi, în timp ce stătea izolată la Windsor.

Queen Elizabeth II deathSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Regina Elisabeta a II-a l-a numit pe dorgi Fergus, după unchiul ei care a fost ucis în timpul Primului Război Mondial, iar pe corgi Muick, pronunțat Mick, după Loch Muick, de pe domeniul Balmoral.

Dar monarhul a fost devastat când Fergus, în vârstă de cinci luni, a murit la doar câteva săptămâni după Prințul Philip.

Ulterior, el a fost înlocuit cu un nou cățel corgi, de la Andrew și prințesele Beatrice și Eugenie pentru aniversarea oficială a 95 de ani, pe care regina l-a numit Sandy. Cățelușii au fost o sursă constantă de bucurie pentru monarh în timpul lockdown-ului, a declarat garderobierul ei, Angela Kelly.

În martie 2020, a fost văzută în timp ce era condusă de la Palat cu dorgii ei în spate. Regina a introdus noua rasă de câine cunoscută sub numele de „dorgi” atunci când corgi-ul ei Tiny a fost împerecheat cu un „câine cârnăcior” teckel numit Pipkin, care a aparținut prințesei Margaret.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete