Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc?

Simona Halep și Toni Iuruc s-a căsătorit ieri la Constanța. Cei doi au ales cine vor fi nașii și au pus la punct toate detaliile. Stere Halep, tatăl jucătoarei de tenis, are numai cuvinte de laudă la adresa nașului fiicei sale.

Simona Halep nași nuntă (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ieri a fost o zi importantă în familia jucătoarei de tenis. Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc, devenindu-i oficial soție. Nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc sunt domnul Caramihai și soția acestuia, după cum a declarat tatăl jucătoarei de tenis.

I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident', a declarat Stere Halep pentru Fanatik.

Cine sunt nașii Simonei Halep

Dani Caramihai este naşul Simonei Halep. El este cofondator şi director general al clubului în care jucătoarea de tenis va avea petrecerea de cununie.


Cunoscut drept „Regele Nopţilor Albe' sau unul dintre cei patru Fratelli, Dani Caramihai a reuşit să construiască un imperiu care îi rotunjeşte veniturile anuale cu circa 10 milioane de euro.


Cei patru, mai exact fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu, au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

Foto: Facebook

Citeste și:

Regina Elisabeta a II-a, mesaj din inimă pentru a sărbători ziua de naștere a prințului Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete