Cine sunt ispitele care se reîntorc la emisiunea „Insula Iubirii”, în sezonul 4: „Sezonul trecut am învățat foarte multe despre mine”

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

În această perioadă, se desfășoară filmările pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii', de la Antena 1. Ca și în sezoanele trecute, în acest an vor participa câteva ispite care nu sunt pentru prima dată în acest show.

Cu un fizic atletic și puternic, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon al emisiunii. El nu este singurul, care revine în concurs în rolul de ispită. Recent, și Maria Ilioiu și-a anunțat revenirea la „Insula Iubirii'.

Cine sunt ispitele care se reîntorc la emisiunea „Insula Iubirii', în sezonul 4

În această perioadă, Radu Vâlcan și echipa se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii, în care cuplurile de îndrăgostiți acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

Alături de Radu Vâlcan, în noul sezon al emisiunii, telespectatorii vor putea descoperi încă trei fețe cunoscute lor! Este vorba despre fetele ispite Maria și Nico, dar și despre Andy, care se află pentru a doua oară pe „Insula Iubirii'.

Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturisește că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze situații. Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy mărturisește că este impresionat de cele trăite.

„Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveștile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învățat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea', a povestit Andy.

În cel de-al patrulea sezon „Temptation Island – Insula iubirii', noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația prin intermediul acestui reality – show și vor afla astfel dacă cel/cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau sunt nevoiți să meargă pe căi separate.

Foto: Antena 1, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Emisiunea „Temptation Island – Insula iubirii' va ajunge la sezonul al patrulea! Cine va fi printre ispitele de anul acesta

Doi foști concurenți de la „Insula Iubirii' formează un cuplu! Ce s-a întâmplat după terminarea filmărilor din Thailanda

Deea de la „Insula Iubirii' are un nou iubit: „Am un foarte mare noroc, sunt într-o relație de mai mult timp'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete