Cine sunt cei 12 concurenții de la „Vocea României” care s-au calificat în edițiile LIVE ale show-ului

Vocea României intră în etapele LIVE, acolo unde publicul este cel care decide cine merge mai departe și cine va câștiga sezonul 10! 36 de concurenți au fost vineri seara pe scenă și au impresionat cu interpretărilor lor, însă doar 12 dintre ei au reușit să-i convingă pe antrenori că merită să ajungă în etapa următoare.

În echipa lui Denis The Motans, au urcat pe scenă, într-unul dintre knockout-uri, Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Anastasia Budeșteanu. Antrenorul a ales să o ducă în live-uri pe Anastasia, alături de Teodore Debu, care a cântat, în trio, cu Laura Oana și Smaranda Marin.

Un alt moment a fost pus în scenă de Marina Nanava, Kam Cahayadi și Alexandra Șipoș, iar Denis a decis că cel care are cele mai mari șanse în etapa următoare este Kam, concurentul pe care l-a salvat din echipa Smiley & Theo Rose.

Irina Rimes i-a avut în ring pe Alexandrina Vlad, Ricardo Gabor și Andra Botez. Andra fiind cea aleasă să reprezinte echipa în live-uri. Un alt knockout a fost între Bogdan Jeler, Rianna Rusu și Carmen Cușa. Iar interpretarea Riannei a făcut-o pe Irina să o trimită mai departe în competiție. Daria Pintilie, Denisa Avram și Theo Rusu au avut și ei parte de momentul lor care s-a încheiat cu bucurie pentru Theo.

Din echipa Smiley și Theo Rose, Vlad Nicolici, Winael Baldus și Eduard Stoica au reușit să aibă cele mai bune performanțe pe scenă și să ajungă în etapa live-urilor. Pentru Andra Pierșinaru, Sofia Mărculescu, Veronica Liberati, Magda Suciu, Andreas Mioc și Jessica Lăzărescu, drumul la Vocea României, din acest sezon, s-a oprit aseară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete