Cine l-a supărat pe Smiley?

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români. A compus piese care au devenit instantaneu hituri. Este un suflet sensibil care militează, mereu, pentru armonie și echilibru. Mesajele sale sunt întotdeauna din categoria celor mai optimiste. Însă, uneori, chiar și cei mai optimiști oameni răbufnesc.

Căutarea armoniei și a echilibrului este una dintre filosofiile lui de viață, despre care Smiley a vorbit în interviurile acordate. În plus, datorită firii sale tonice și optimiste, a postat mereu lucruri care să binedispună. Tocmai de aceea, o postare recentă de-a artistului i-a luat prin surprindere pe fani care, însă, au fost întru totul de acord cu el.

Smiley: „Până când?'

Acesta a scris: „Există atâția oameni care își pierd momente din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețele sociale, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie… poate nu ar mai pierde timpul degeaba… poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire… cu adevărat! Până când?!'

Și partenera lui de viață, Gina Pistol, se confruntă constant cu reacții neașteptate în mediul online, mai ales când s-a născut fetița lor.

Cei doi au ales să protejeze imaginea micuței, nepostând imagini cu chipul ei, ceea ce provoacă, periodic, valuri de critici și nemulțumiri din partea celor care îi urmăresc.

Postarea lui Smiley a avut parte de numeroase aprecieri, chiar și în rândul vedetelor.

Mihaela Rădulescu a reacționat imediat: „Noi si de-aia suntem aici – să le arătăm că se poate și cu muncă, pasiune, disciplină, voie bună… , CHEF DE VIAȚĂ', în timp ce altcineva a scris: „Din păcate, atitudinea acestora este tot o consecință a lipsei de educație. Și, tot din păcate, e greu, dacă nu imposibil să schimbăm asta.'

SmileySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

 

Citește și: Care este averea lui Mugur Mihăescu?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete