Cine este noua protagonistă din sezonul 2 al serialului „Sacrificiul”? Mădălina Bellariu a studiat actoria în Londra

Mădălina Bellariu

Serialul Sacrificiul revine pe micile ecrane cu un nou sezon. Actrița Mădălina Bellariu a fost aleasă de Ruxandra Ion pentru a interpreta rolul Mariei și va juca alături de actori din primul sezon precum Maia Morgenstern și Claudiu Istodor.

Protagonista celui de-al doilea sezon al serialului a studiat actoria în Londra, Anglia, și, până acum, a jucat în producții în limba engleză și italiană.

Acesta va fi, așadar, primul ei rol în limba română. Mădălina a jucat, alături de celebrul actor Jude Law (47 de ani), în producţia The Young Pope, regizată de Paolo Sorrentino pentru Sky Atlantic, HBO și Canal +.

În prezent, actriţa se împarte între Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia și România, fiind implicată în mai multe proiecte TV și cinematografice.

Cine este noua protagonistă din sezonul 2 al serialului „Sacrificiul”? Mădălina Bellariu a studiat actoria în Londra

Mădălina a spus dintotdeauna că își dorește să joace într-o producție în limba română, dar că aștepta proiectul care să i se potrivească cel mai mult.

„Îmi doream de ceva timp să realizez un proiect și în limba română. Așteptam însă proiectul potrivit, iar acesta a venit.

M-a bucurat enorm de mult propunerea doamnei Ruxandra Ion și mi-a fost foarte ușor să accept, mai ales după ce am cunoscut echipa frumoasă pe care a strâns-o în jurul acestui serial.

Consider că, în meseria de actor, avem ceva de învățat continuu, iar pentru mine este o onoare să joc alături de asemenea nume din industrie.

Mi-am dorit să filmez ceva în limba română și pentru părinții mei, voiam să le fac o bucurie.

Pe această cale vreau să îi mulțumesc doamnei Ruxandra că a avut încredere în mine, că voi interpreta personajul Maria în cel mai frumos mod posibil și abia aștept să văd și reacția telespectatorilor”, a mărturisit Mădălina, potrivit Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă este extrem de mândră de reușitele acestora

Whats Up, noi probleme de sănătate. Artistul le-a împărtășit urmăritorilor săi cu ce se confruntă

Intervenția la care Dana Săvuică a apelat înainte de a pleca în vacanță în Brazilia! Acolo își va petrece aniversarea de 50 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete