Cine este noua prezentatoare de la „Vorbește lumea”?

Surprizele se țin lanț la emisiunea „Vorbește lumea' a cărei echipă, iată, se mărește din nou. Cove a anunțat în ediția de luni, 5 iulie, a show-ului de la ProTv că are o nouă colegă.

După ce Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară și va aduce pe lume un băiețel, locul acesteia a fost luat de Lora. Însă, după puțin timp, frumoasa cântăreață a renunțat la emisiune, invocând motive personale.

Pentru a nu rămâne singurul prezentator, simpaticul Cove i-a chemat, pe rând, pe Sore, Theo Rose, Viviana Sposub, Veveriță, Coțofană, Jorge și Cosmina Păsărin. Ultimii doi au prezentat matinalul de la ProTv timp de o săptămână, iar locul lor a fost luat acum de o altă vedetă.

Este vorba despre Anamaria Stancu Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project. Anunțul că ea va prezenta „Vorbește lumea' a fost făcut chiar de Cove.

Invitată în platou chiar de colegul ei, fosta știristă de la Antena 1 a ținut să le transmită un mesaj fanilor emisiunii: „Bine v-am regăsit! Până acum am fost invitată, acum este cu totul altceva. Este o senzație de nedescris. Recunosc că am avut ceva în minte, dar acum am uitat totul. Mă bucur să vă cunosc mai bine', au fost primele cuvinte ale Anamariei în noua sa calitate.

Anamaria Stancu Ionescu nu este străină de show-ul de la ProTv. În luna martie, ea era cooptată în echipa de la „Vorbește lume' unde a avut propria rubrică cu trucuri despre designul interior.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete