Cine este Maxi Iglesias, seducătorul din producția Netflix „Bucătăreasa din Castamar”?

Seducătorul Francisco interpretat de Maxi Iglesias în seria Netflix, „Bucătăreasa din Castamar' este bine cunoscut în Spania. Nu, nu este vorba despre fratele sau vărul lui Enrique Iglesias. Și totuși, amândoi sunt la fel de carismatici și cuceritori.

Maximiliano Teodoro Iglesias Acevedo, cunoscut ca Maxi Iglesias, s-a născut la 6 februarie 1991 la Madrid (Spania).

Și-a început cariera în 2005 la Hospital Central (un program pe rețeaua Telecinco), apoi a participat la Cuéntame como pasa, Amar en times revolved și Los Protectees.

În august 2012, s-a alăturat concursului „Mira quién baila' și apoi a filmat El hormiguero, pentru Antena 3. Un an mai târziu s-a alăturat distribuției aclamatului serial spaniol Velvet și în 2014 a filmat un film numit „Asesinos inocentes' („Ucigași nevinovați') în orașul Sevilla.

Maxi Iglesias nu a stat nici un an pe bară, astfel că în 2015 a semnat un contract pentru a juca Chad Mendoza, în producția spaniolă Dueños del paraiso, și de asemenea, pentru La Embajada, unde a jucat rolul lui Roberto.

Doi ani mai târziu, a călătorit în Mexic pentru a filma Ingobernable (pentru Netflix) și în 2019 a participat la finala Velvet Collection, Max reluându-și personajul de neuitat. De asemenea, un rol remarcabil l-a avut și în serialul „Valeria', una dintre cele mai reușite serii spaniole din 2020, unde a interpretat rolul seducătorului Victor care a reușit să o scoată pe Valeria din relația monotonă și plictisitoare pe care a avut-o cu soțul ei.

Întrebat cum este să facă parte din această distribuție, carismaticul Maxi a răspuns:

„A fi înconjurat de aceste femei talentate, generoase, atente … este un privilegiu și mă fac să mă simt norocos …', a declarat Maxi Iglesias, potrivit parati.com.ar.

Un alt succes răsunător l-a avut și în povestea „La Cocinera de Castamar' („Bucătareasa din Castamar'). Producția se află printre cele mai vizionate seriale de pe Netflix și este fără îndoială, grație performanțelor lui Maxi Iglesias, care întruchipează unul dintre cele mai atractive personaje din istorie.

Actorul în vârstă de 30 de ani îl interpretează pe contele de Ermiño Francisco Marlango. „Este un seducător născut', spune Maxi Iglesias, „încântat să fie înconjurat de femeile de la curte și să se joace cu ele'.

Personajul său iubește viața plină de excese și îi place să sară din floare în floare. Cu toate acestea, pe parcursul episoadelor, se vor putea vedea adevăratele intenții ale contelui.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Maxi Iglesias, marele șoc al vieții sale

La vârsta de șase ani, Maxi a suferit o pierdere cumplită. Tatăl său a murit din cauza unei boli de inimă. Din acel moment a fost crescut de mama sa. Într-un interviu acordat publicației El País, el a spus că mama lui i-a insuflat încă de la o vârstă fragedă că ar putea să se descurce singur.

„Am făcut primul casting pentru distracție și mi-am dorit foarte mult asta. Atât de mult încât la vârsta de doisprezece ani am traversat Madridul singur într-un autobuz pentru primul meu test și a trebuit să-mi dea bani ca să mă întorc pentru că am pierdut bonul pe drum. De mic îmi amintesc că am trăit momente care nu corespundeau vârstei mele. Sunt obișnuit, pentru că așa a fost dintotdeauna.”

Maxi Iglesias este fan al echipei de fotbal Atlético de Madrid, unul dintre primele sale vise a fost să fie fotbalist. În copilărie, a jucat pentru mai multe echipe din Comunitatea Madrid, dar nu a mers atât de departe cât și-ar fi dorit.

Apoi a început să fie DJ la diferite petreceri până când și-a găsit drumul în actorie.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete