Cine este Keed, surpriza sezonului 9 Chefi la cuțite?

Keed Antena 1

David Ioniță, cunoscut sub numele de Keed, este, de fapt, un cântăreț de 32 de ani pasionat de gastronomie. „Gătitul este pentru mine o formă de meditație, îmi calmează creierul și spiritul'. Înainte de a-și urma drumul artistic în țară, a lucrat în străinătate, acceptând joburi din cele mai diverse. În Danemarca a livrat ziare la domiciliu, iar în Anglia a vândut cosmetice.

Un bucătar amator ajuns într-o echipă cu profesioniști, Keed și-a găsit imediat locul și inspirația pentru a pregăti mâncăruri care i-au surprins pe jurați și pe cei trei chefi ai cooking-show-ului de la Antena 1. „Emisiunea asta îmi generează niște stări, îmi place foarte mult', spunea Keed în preselecții. Energic, dornic de muncă și imprevizibil, Keed a devenit imediat o pată de culoare și energie în echipa albaștrilor condusă de Florin Dumitrescu.

Keed, salvat de o amuletă

În penultima competiție dinainte de semifinala celui de-al nouălea sezon, preparatul lui Keed a fost ultimul clasat, deși a obținut un punctaj mare. Sorin Bontea l-a felicitat sincer pe artistul căruia nimeni nu îi dăduse vreo șansă de a ajunge până în acest punct al emisiunii. Surprinză însă.

Salvarea a venit însă din partea lui Chef Florin Dumitrescu, care nu și-a lăsat concurentul să plece. „Eu am mizat mereu pe Keed, pentru că mi-a dat mereu înapoi. Am văzut eforturile pe care le-a depus de-a lungul battle-urilor, am văzut eforturile pe care le-a depus la individuale. Keep a fost și este sufletul echipei', a mărturisit Florin Dumitrescu. Tocmai de aceea, a și luat decizia de a-l salva. Keedule, pentru tine! Voiam să păstrez amuleta pentru Ștefan, Cătălin sau Florin, doar că ei mi-au demonstrat că nu au nevoie de așa ceva', a zis Florin Dumitrescu.

„Speak mi-a adus amuleta, asta e dovada că eu mi-am făcut treaba în echipă și că echipa crede în mine. O s-o înrămez și o să îmi aducă aminte de faptul că mai e speranță în lumea asta, mai poți avea încredere în oameni, mai poți face lucruri frumoase cu străini și că oricine merită o a doua șansă', a mărturisit Keed, emoționat.

Citește și: Cât de mari sunt fetele lui Florin Dumitrescu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete