Cine este iubitul Cătălinei Ponor? Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste!

Îi leagă o prietenie de 14 ani, dar care în urmă cu 2 ani s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. Cine este iubitul Cătălinei Ponor?

Gimnastă de performață și câștigătoare a nenumărate premii, Cătălina Ponor și-a expus mai puțin viața personală, fiind foarte discretă de fiecare dată când a venit vorba despre acest capitol. Astfel, deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 2 ani, abia acum s-a aflat cine este partenerul ei.

Cine este iubitul Cătălinei Ponor? Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste!

Amândoi sunt celebri, dar cu toate acestea au reușit să își țină relația departe de ochii curioșilor. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu formează un cuplu, iar apropiații celor doi spun că sunt mai fericiți ca niciodată. Bogdan Jianu este regizor de filme istorice, iar în trecut, acesta a fost căsătorit cu o altă vedetă autohtonă, cântăreața Julia Jianu.

“Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat “Laleaua Neagră şi Dracula”. Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a declarat o persoană apropiată celor doi, potrivit click.ro.

Relația celor doi are la bază o prietenie solidă și se pare că lucrurile sunt din ce în ce mai serioase. Cei doi au pasiuni comune, iar dragostea pentru animale este una dintre ele.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cătălina Ponor.

Foto: facebook

Citește și:

Și-au petrecut weekendul unul departe de celălalt și au fost criticați de fani. Replica Andreei Bănică a venit imediat: Nu suntem sechestrați în căsnicie'

Kate Middleton, superbă într-o ținută de inspirație militară. Rar o putem vedea așa!

Sophie Turner este însărcinată! Actrița din Game of Thrones va deveni mamă pentru prima oară

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete