Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea? Uite ce meserie are

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a divorțat în anul 2015 de soția sa, Bombonica Prodana, iar de atunci a încercat să țină departe de ochii publicului aspectele legate de viața sa personală. Cu toate acestea, relația cu Irina Tănase a ieșit la iveală aceasta fiind mult mai tânără decât controversatul politician. Acesta a fost momentul în care toată lumea s-a întrebat cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea și ce meserie are.

Irina Tănase este mult mai tânără decât Liviu Dragnea, dar acest lucru nu a împiedicat-o să formeze un cuplu cu politicianul. Cei doi și-au asumat public relația, plănuind să se căsătorească, iar de atunci, Irina Tănase este în atenția presei.

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea?

Potrivit informațiilor apărute în presă, Irina Tănase, în vârstă de 25 de ani, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Aceasta a atras atenția prin intermediul acțiunilor de voluntariat și s-a implicat în organizarea congresului PSD din 2013. Ulterior, tânăra a fost angajată în Ministerul Dezvoltării, în perioada în care instituția era condusă de Liviu Dragnea, devenind apoi asistenta acestuia, potrivit libertatea.ro.

Dacă la început Irina Tănase și Liviu Dragnea au avut o relație strict profesională, ulterior, lucrurile între cei doi au evoluat, ajungând să formeze un cuplu. În cadrul Congresului Extraordinar al PSD din 2018, tânăra a primit un loc alături de cele mai importante femei membre ale partidului. Apropiații spun despre ea că este o tânără inteligentă și descurcăreață, reușind să atragă simpatia Vioricăi Dăncilă, care nu a ratat ocazia și a spus despre iubita lui Liviu Dragnea că este “o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă, modestă”.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Moartea prințesei Diana nu a fost un accident? Doi martori fac declarații controversate

Sacrificii de dragul carierei. Uite ce face Elena Merișoreanu pentru a urca în continuare pe scenă: Fac 12 injecții la fiecare picior'

Nicolas Cage vine în România. Actorul e invitat la TIFF 2019

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete