Cine este fiul secret al lui George Michael. Motivul pentru care cântărețul nu a vrut să se afle că are un copil

Orientarea sexuală a lui George Michael nu este un secret pentru nimeni. Regretatul artist și-a asumat-o și, ori de câte ori a avut prilejul, s-a afișat cu iubitul său.

Cine este Johan Wonwolf, fiul secret al lui George Michael

Cu toate acestea, se pare că, de-a lungul vieții, interpretul nu a fost complet fidel experiențelor sexuale cu bărbații. Cu 20 de ani în urmă, George Michael a avut o aventură cu o suedeză. Nu știm cât de mult l-a satisfăcut experiența cu o femeie, dar a existat zvonul că ar fi lăsat în urmă un băiețel.

Conform www.dailymail.co.ukUlrica Lillemor Alfa Wonwolf ar fi afirmat că a rămas însărcinată cu solistul Wham! în timpul unei vacanțe în Marea Britanie, în 1997, și, mai mult, că acesta nu doar că și-a vizitat copilul în nenumărate rânduri, dar a și contribuit financiar la întreținerea lui. În acea perioadă, însă, George Michael avea o relație cu omul de afaceri Kenny Goss.

Avocații artistului infirmă informația

Avocații artistului susțin, însă, că informația conform căreia George Michael ar fi avut un copil este falsă. Însuși cântărețul, într-un interviu dat publicației “Sun” în timpul vieții, a spus: “Slavă Domnului că n-am copii. Imaginează-ți cum ar fi să fii fiul sau fiica lui George Michael“.

Femeia susține, însă, că a făcut un test de paternitate la sfârșitul anului 1990, dar nu a oferit nicio dovadă pentru susținerea afirmațiilor sale. Pentru a întări ideea că, la un moment dat, a făcut parte din viața lui George Michael, femeia a creat mai multe conturi de facebook false în care a postat o serie de poze cu ei doi. Totuși, experții în arta fotografică susțin că acele fotografii ar fi putut fi ușor falsificate. Ulterior, respectivele conturi au fost șterse.

Citeste si

Tina Turner, obligată de soț să facă un lucru rușinos în noaptea nunții

Care este cea mai periculoasă celebritate din mediul online? Uite ce se poate întâmpla atunci când îi cauți numele pe internet

Detaliul pe care foarte puțini oameni l-au observat în fotografiile prințului Charles cu prințesa Diana

Surse foto: northfoto, pagina de facebook a lui Johan Wonwolf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati