Cine este Dragoș Răduță și ce rol va avea în emisiunea „Love Island”

Dragoș Răduță este vocea Love Island România! El va povesti trăirile concurenților celui mai fierbinte reality show al momentului.

Duminică, 1 octombrie, începe primul sezon al celui mai așteptat reality show al momentului: Love Island România. Alina Ceușan, gazda emisiunii, va avea alături de ea un povestitor, care va urmări, pas cu pas, parcursul celor 10 concurenți. DJ-ul Virgin Radio, Dragoș Răduță, este vocea care va reda cu umor, empatie și puțină ironie tot ce se întâmplă în casă. 

Dragoș Răduță este DJ, pasionat de când se știe de muzică și tot ce e nou în această industrie. În fiecare săptămână este gazda emisiunii 'Virgin Radio Dance Chart', unde le prezintă ascultătorilor cele mai tari piese dance ale momentului. Pe TikTok, Dragoș a strâns o comunitate de peste 260.000 de followeri. 

Despre rolul în emisiunea Love Island România spune că el va fi omul de legătură între cei de acasă și tot ce se întâmplă pe insulă. 'Misiunea mea la Love Island e atât simplă, cât și complexă. Simplă pentru că am calitatea de 'povestitor', iar mie dacă e ceva care-mi place mult, e să dau din gură. Complexă pentru că am responsabilitatea de a conecta audiența la fiecare moment intens, de a-i reda cât mai autentic vibe-ul din interiorul vilei. Indiferent că e vorba despre flirturi și replici incendiare, pasiune dusă la extrem și, bineînțeles, rivalități mai mari sau mai mici. Cu un strop de umor și unul de empatie, voi fi, practic, un liant între oamenii de acasă și acțiunea de pe insulă și voi spune, de multe ori, ceea ce și publicul gândește. Chiar dacă pentru asta va fi nevoie să mai apelez și la ironie, că sigur va fi cazul. Toate acestea pentru a transforma Love Island într-o experiență și mai interactivă decât este deja. Abia aștept… să ne auzim!', a spus Dragoș Răduță. 

Dragos Raduta, Love Island Romania (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 3)

În Love Island România, 5 fete și 5 băieți vor intra în cea mai fierbinte aventură a vieții lor cu dorința de a găsi dragostea adevărată. Show-ul fenomen care a încins imaginația întregului mapamond începe duminică, 1 octombrie, pe VOYO, iar din 2 octombrie, telespectatorii îl pot urmări, aproape de miezul nopții, pe PRO TV. 

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete