Cine este cel mai sexy bărbat în viață pe anul 2019? A fost uimit când a aflat vestea!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Nici măcar lui nu i-a venit să creadă atunci când a primit titlul de cel mai sexy bărbat în viață pe anul 2019. Artistul a fost uimit când a aflat vestea cea mare, iar reacția lui a surprins pe toată lumea.

Revista People și-a făcut un obicei din a alege în fiecare an cel mai sexy bărbat. Dacă în 2018 actorul Idris Elba a fost în centrul atenției, acum, locul acestuia a fost luat de un cântăreț celebru în întreaga lume.

Cine este cel mai sexy bărbat în viață pe anul 2019? A fost uimit când a aflat vestea!

Cel mai sexy bărbat în viață pe anul 2019 este cântărețul american John Legend. În vârstă de 40 de ani, artistul a fost recompensat de-a lungul carierei cu zece premii Grammy, un Glob de Aur și un premiu Oscar pentru piesa “Glory” din Selma, iar acum se poate mândri cu titlul de cel mai sexy bărbat al anului 2019.

Distincția primită din partea revistei People a fost o adevărată surpriză pentru John Legend, dar și pentru fanii acestuia. Chiar dacă din punct de vedere fizic nu are trăsături care să iasă din tipare, cei de la revista People iau în considerare nu doar frumusețea fizică atunci când oferă acest titlu, ci țin cont de o mulțime de alte criterii pe care artistul a reușit să le bifeze.

“Am fost foarte încântat, dar și foarte puțin speriat în același timp pentru că asta implică foarte multă presiune. Toți mă vor analiza acum pentru a vedea dacă sunt suficient de sexy pentru a primi acest titlu. Mai mult decât atât, îl urmez pe Idris Elba, ceea ce nu e nici corect și nici drăguț pentru mine.”, a spus John Legend, potrivit people.com

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu John Legend.

Foto: profimediaimages.ro

Citește și:

Eugenia Șerban a împlinit 50 de ani! Cât de bine arată!

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, prima apariție de la nașterea fiului lor Alexandru. Artista are o siluetă de invidiat!

Oase, probleme de sănătate la Asia Express. A fost nevoie de intervenția medicilor!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete