Cine este Adrian Stoica, românul care a câștigat America’s Got Talent. A primit un milion de dolari

Un român a câștigat America’s Got Talent alături de câinele său, Hurricane. Numele lui este Adrian Stoica și a plecat acasă cu marele premiu de 1 milion de dolari.

Pe 27 septembrie, Adrian Stoica și câinele său talentat, Hurricane, au impresionat juriul și publicul și au devenit campionii celei mai mari competiții de talente din lume, America’s Got Talent. Această performanță remarcabilă i-a adus lui Adrian Stoica premiul în valoare de un milion de dolari și oportunitatea de a avea propriul spectacol în Las Vegas.

În etapa finală a competiției, Adrian Stoica și Hurricane au prezentat un act inedit despre o cină romantică. Câinele a jucat rolul “ajutorului îndrăgostitului”, în timp ce Adrian Stoica s-a pregătit pentru o scenă de cină romantică fictivă alături de actrița Sofia Vergara. Prin acest act, cei doi au demonstrat legătura puternică și incredibilă dintre om și câine.

„A fost ca şi cum câinele a jucat într-o piesă de teatru. Chiar noaptea trecută m-am uitat la Beverly Hills Chihuahua, iar Hurricane este mai bun decât orice câine din filmul ăla.

Deci e clar că ar trebui să joace într-un film sau musical, pentru că e un star”, a declarat Simon Cowell, conform USA Today

Adrian Stoica este un fost cascador cu o pasiune deosebită pentru câini și este acum un antrenor de câini și instructor Disc Dog. Performanța sa remarcabilă alături de Hurricane și ceilalți câini ai săi a captivat inimile juriului și ale publicului, demonstrând abilitățile lor extraordinare și legătura specială pe care o au cu stăpânul lor.

Adrian Stoica (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

A participat anul trecut la „Românii au talent'

„Suntem Adrian Stoica şi Hurricane, venim din Torino (Italia). Ea este căţeluşa mea, mai are încă opt fraţi şi surori', a spus Adrian Stoica în prezentarea de la „Românii au talent' de anul trecut.

„Mi se pare că ai punctat foarte bine toate abilităţile, şi ale tale, şi ale ei. Ai reuşit să faci spectacol în 3 minute, ceea ce este mare lucru', a spus Andi Moisescu, în comentariile făcute după momentul lui Adrian Stoica şi Hurricane pe scena de la „Românii au talent'.

„Am 44 de ani. Hurricane este foarte sociabil, îi plac oamenii, copiii, pizza, orice. În spectacolele pe care le facem nu folosim mâncare, nu o facem pentru a primi biscuiţi, ci din plăcere', a mai spus Adrian Stoica în prezentarea pentru „Românii au talent'.

Despre participarea la show-ul din SUA a spus: „Călătoria noastră de la Americas Got Talent este incredibilă. Nu căutăm perfecţiunea. Ci ne place ceea ce facem împreună. Atunci când am aflat că suntem în finală, am ajuns acasă şi am aflat că Rory, câinele meu cel mai mare, a murit.

A murit la zece zile după semifinală. Ea fusese mentorul lui Hurricane. Hurricane m-a ajutat să depăşesc momentele dificile. Îmi cunoaşte emoţiile. După ce a murit Rory am realizat că viaţa este scurtă şi că trebuie să îţi urmezi visele. Iar visul nostru este acela de a face un musical cu căţei. Iar Americas Got Talent este şansa noastră de a ne îndeplini acest vis'.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete