Cine e Sorin Ilieș, concurentul de la „Chefi la cuțite” care a primit trei cuțite de aur de la jurați. Muncește de la 17 ani

O nouă serie de concurenți ambițioși au încercat să-i surprindă cu farfurii cu totul deosebite pe cei trei Chefi în seara de 7 septembrie. Misiune grea! Dar lui Sorin Ilieș nu doar că această misiune i-a reușit – concurentul a înregistrat o premieră în istoria Chefi la cuțite!

Pentru prima dată în zece sezoane, cei trei Chefi au oferit cuțitele de aur aceluiași concurent – Sorin Ilieș, talentatul bucătar de 32 ani care a venit din Brașov pentru a-i încânta pe jurați cu rafinatul preparat din bucătăria franceză Tournedo Rossini: file din carne de vită și foie gras, într-un sos care l-a cucerit pe Chef Florin Dumitrescu.

„Eu mi-aș dori ca omul ăsta să fie în echipa mea doar ca să-mi facă acest sos. Sosul este genial', a comentat el. Ideea de a se înscrie la Chefi la cuțite i-a aparținut soției concurentului: „Ea are foarte mare încredere în mine', a dezvăluit Sorin Ilieș, care este bucătar de 11 ani. 'Prima dată am început la 17 ani, ca barman ospătar la o mică afacere ce aparținea familiei mele. Acolo a fost primul meu contact cu clienții și, ulterior, am intrat în bucătărie. Am lucrat câțiva ani în Germania, dar cel mai greu a fost să fiu departe de casă. Asta m-a determinat ca în 2012 să fac promisiunea că nu voi mai pleca. Acum, de patru ani și jumătate lucrez la un restaurant cu tente de fine dining în Brașov', a povestit el.

Primul Chef care a pus cuțitul de aur pe masă după momentul degustării a fost Cătălin Scărlătescu, urmat imediat de ceilalți doi Chefi care au completat triada celor mai râvnite cuțite. „Nici nu știu cum se procedează? Ați mai făcut asta vreodată?', a întrebat concurentul, bulversat. 'E copleșitor. Dacă e bătaia atât de mare, nu știu ce să fac. Până când am timp să mă gândesc? O să respect planul de acasă și o să merg mai departe cu Chef Sorin Bontea', a fost alegerea lui Sorin Ilieș în fața momentului unic trait de el la show-ul culinar.

Sorin-Ilies-chefi-la-cutite-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Ești primul în sezonul 10 care a luat cuțitul de aur. Și primul în 10 sezoane care a avut oferte de 3 cuțite de aur pe masă', a concluzionat Sorin Bontea. 'Nu m-am așteptat niciodată la asta. Și nici nu mă consider atât de bun încât să merit trei cuțite de aur. Acum responsabilitatea e și mai mare, pentru că nu trebuie să dezamăgesc! După experiența asta știu sigur că o să visez vreo cinci ani numai Chefi la cuțite', a mai declarat concurentul, emoționat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete