Cine e și cu ce se ocupă viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu. Artistul se căsătorește la 67 de ani

Cine e și cu ce se ocupă viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu. Artistul se căsătorește la 67 de ani

Viitoarea soție a lui Gheorghe Gheorghiu este foarte discretă. Cei doi au o relație de ani de zile însă aceasta nu a apărut deloc în emisiuni de televiziune. Iată cum arată și cu ce se ocupă!

Celebrul artist își pune pirostriile. Logodnica lui Gheorghe Gheorghiu este Gabriela Băncescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York.

Artistul își cunoaște viitoarea soție încă din copilărie. „Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America', a dezvăluit artistul despre culisele nunții sale în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

În studioul lui Cristi Brancu, artistul Gheorghe Gheorghiu a spus că, momentan, locuiește în Las Vegas iar la nuntă va avea mulți invitați. „Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat', spune amuzat Gigi Gheorghiu.

Artistul a reușit să treacă cu bine de pandemie, în America. „Am scris cântece, am stat la plajă în Florida, ne-am făcut viața frumoasă. Acum am un proiect care se numește Bucuriile vacanței așa că, în această vara, o să fiu la mare, la Perla Venusului, Cireșica, etc. Iar în septembrie pregătim Forever Hits, un Festival ce se desfășoară pe Arena Națională', a declarat Gheorghe Gheorghiu la Exclusiv VIP.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete