Cine e Fluturele de la „Masked Singer România”. Ce indicii a dat în emisiunea de la Pro TV despre identitatea sa

Fluturele și-a deschis sufletul în fața detectivilor de la „Masked Singer România'. În fiecare seară de joi, de la 21.30, show-ul vine cu o nouă ediție la Pro TV. 

Fluturele – Masked Singer Romania (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De șase săptămâni, toată țara încearcă să afle ce vedete își ascund identitatea în cel mai secretos show de televiziune: Masked Singer România. Toate cele 7 celebrități rămase în competiție vor lupta joi față-n față, fără să mai beneficieze de avantajele echipelor din care provin. Măștile se vor reuni într-o singură grupă și vor lupta în cea mai încrâncenată etapă a show-ului.

Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Oul Dragon, Papagalul, Pinguinul, și Șaorma vor urca pe scena Masked Singer România joi într-o nouă încercare de a-i face pe detectivi să descopere cine se ascunde sub mască. Acum, Fluturele a făcut câteva mărturisiri ce sunt extra indicii: „M-am distrat tare acum o săptămână când am auzit că aș putea fi o cântăreață profesionistă. E un compliment frumos, dar eu nu mă las dusă de valul succesului mult prea devreme. Succesul e iluzia cu care m-am hrănit foarte mult timp, am investit în lucruri pe care le consideram importante la vremea respectivă și am neglijat capitole mult mai importante. Aveam senzația că de pe podium nimic nu te poate da jos, fără să realizez că o rafală de vânt mă poate detrona. Este un preț pe care l-am plătit pe propria mea piele, iar eu sunt exemplul viu că cine zboară prea aproape de soare poate fi rănit și-și poate frânge aripile', a spus Fluturele.

Mihaela Rădulescu despre Muma Pădurii: „E un bărbat!'

Nici Muma Pădurii nu se lasă deconspirată prea ușor și a oferit o serie de indicii care iia băgat și mai tare în ceață pe detectivi. Mihaela Rădulescu a declarat: „Acolo e un bărbat! Mumo, ai ceva din Florin Călinescu'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete