Cine e fiul Mirabelei Dauer. Are 44 de ani și refuză să-și vadă mama: „El s-a schimbat”

Mirabela Dauer are 74 de ani și e una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta apare de mulți ani pe scenă, însă mulți dintre fanii săi nu cunosc și viața ei privată. Aceasta a fost căsătorită, are un fiu, dar acesta refuză să vorbească cu ea. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

 

Dincolo de viața de scenă, Mirabela Dauer a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas însă în grija tatălui său după divorț, scrie libertatea.ro.

Celebra cântăreața a declarat că înainte de divorț, soțul o bătea, a amenințat-o chiar și cu moartea. Traian Popovici a susținut la divorț că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că băiatul lor, în vârstă de doar 2 ani la acea vreme, a ajuns în grija tatălui. Acum, fiul are 44 de ani și, cu tristețe, artista a anunțat că nu mai ține legătura cu el.

„Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de  înrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate.

Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine. El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu!

Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsăm lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate posibil din partea mea. Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine, o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!', a declarat cântăreața podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete