Cine e Fachirul din Periș, concurentul de la „Splash! Vedete la apă”, și care e numele lui din buletin

Merge pe sticlă, pare că sfidează legile fizicii și pare că nimic nu îl poate abate de la scopul său, însă există o persoană care îl va emoționa până la lacrimi pe Fachirul din Periș, la Splash! Vedete la apă, cel mai răcoritor show al verii, care va avea avea premiera sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

fachirul din peris la splash vedete la apa (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Dacă la antrenamente i-a uimit cu doza sa de curaj pe colegii de la Splash! Vedete la apă, Fachirul din Periș va lăsa să se vadă și o altă față a sa, complet necunoscută până acum. Costel Pripas, pe numele din buletin, le va avea ca susținătoare în seara premierei „Splash! Vedete la apă', pe soția sa Roxana și pe fiica lor, Isabella.

„Sunt un tip cu prea puține emoții, dar din secunda în care mi-am văzut soția și fiica totul s-a schimbat. E pentru prima dată când plec de acasă de lângă copilul meu, e pentru prima dată când stau câteva zile departe de ea, eu nu am lipsit nici trei ore de lângă fetița mea de când s-a născut. Mi-aș dori foarte tare să îmi țin copilul în brațe și cer voie juriului să îmi permită să fac asta înainte să sar', a spus Fachirul din Periș emoționat.

Concurenți „Splash! Vedete la apă'

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică sunt primii curajoși care au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete