Cine e Carmen Alexandrescu, concurenta din emisiunea „Femeia alege”, prezentată de Majda Aboulumosha. Are 50 de ani

Toamna aduce, zi de zi, pe PRO 2, un show în care puterea se află în mâna femeilor! Cinci concurente independente, decise să își găsească dragostea, fără a face niciun compromis, pornesc în experiența vieții lor în show-ul „Femeia alege’, prezentat de Majda Aboulumosha. Carmen Alexandrescu e una dintre cele cinci femei dornice să își schimbe viața. 

Cu o impresionantă carieră în domeniul consultanței imobiliare, concentrată pe aspectul fizic și constant preocupată de fitness și mersul la sală, Carmen vede în această emisiune o provocare.

La 50 ani privește cu mândrie în urmă: atât la căsnicia care i-a adus o fată superbă, de 19 ani, dar și la celelalte relații care au format-o și au dus-o unde este astăzi. S-a despărțit de doar 4 luni de fostul iubit, iar acum privește cu optimism spre viitor.

Care este cea mai mare teamă a ta când te gândești la perioada pe care o vei petrece departe de casă?

Mă tem de penibilul unor anumite situații, de posibile interpretări greșite, sau, de a mi se murdări în vreun fel imaginea' creată în tot acest timp.

Care a fost cea ma lungă perioadă pe care ai petrecut-o departe de familie/prieteni foarte apropiați și cum a fost?

Nu am fost niciodată departe de familie sau prieteni. Am fost în câteva destinații de vacanță mai îndepărtate, dar am fost alături de persoane dragi.

Ce experiență ți-ar plăcea să trăiești alături de viitorul tău partener și de ce?

O vacanță lungă, în diverse locuri, pe care să le alegem pe parcurs, fără să stabilim de la început data de întoarcere acasă. Pentru că în astfel de călătorii cunoști cel mai bine omul de lângă tine și pentru că am convingerea că a călători reprezintă cea mai mare bogație pe care o poți acumula de-a lungul vieții.

Care este ultimul lucru pe care îl faci înainte de culcare?

De asemenea, recunoștința: mulțumesc pentru experiențele avute în cursul zilei și îmi spun rugăciunea.

Care este cea mai frumoasă amintire din copilăria ta?

Am extrem de multe amintirii frumoase… și poate tocmai de aceea îmi este extrem de greu să menționez doar o amintire. Dacă aș detalia, probabil aș scrie un roman întreg.

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

O prezență elegantă, agreabilă, feminină și plăcută.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete