Cine e Andra Petrescu, noua vedetă de la Antena 1. Prezintă Observatorul alături de Andreea Țopan și Valentin Butnaru

Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac, de ieri, 15 mai, echipă, la pupitrul Observator, Antena 1, de la ora 12.00.

Andra Petrescu, jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă, pornind de la rolul de asistent de montaj în presa locală, până la cel de reporter pe domeniul politic în cadrul unei televiziuni de știri și prezentator TV la Postul Public, se alătură echipei care realizează Observator, la ora 12.00.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest proiect valoros! Este o provocare pentru mine, fiind un format diferit față de ceea ce am făcut până acum, și tot ce îmi doresc este ca, împreună cu colegii mei, să ajungem la sufletele oamenilor cu energie bună și cu informații utile.' – Andra Petrescu.

Topan-Butnaru-Petrescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Colegii, Andreea Țopan și Valentin Butnaru i-au urat bun venit în echipă

„Mă bucur că ne consolidăm echipa editorială prin venirea Andrei Petrescu la Antena 1. Publicul Observator 12 este tot mai numeros, cu fiecare an care trece, lucru care ne bucură mult și ne motivează să continuăm misiunea pe care am avut-o, de altfel, din prima zi, în acest trio: infotainment de calitate.' – Andreea Țopan.

„Pe Andra o cunosc de 10 ani și, pe lângă faptul că este un profesionist desăvârșit, este si o femeie cu un simț al umorului extrem de dezvoltat și cu un farmec aparte. Nu numai că o primim cu brațele deschise, dar suntem și bucuroși că ne ajută sa menținem consolidat trio-ul conceput alături de Olivia, căreia îi dorim mult succes în proiectul Observator 17.' – Valentin Butnaru

Observator 12 e difuzat la Antena 1 în intervalul 12.00 – 14.00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete