Cine e Andia, cântăreața în vârstă de 22 de ani, și cum a ajuns în topurile muzicale din Republica Moldova și Germania

Piesa Andiei, „La nevedere', lansată acum o săptămână, numără peste 3.5 milioane de vizualizări pe YouTube și se află pe trei poziții de top din trending – #1 videoclipul oficial, #3 varianta live a piesei, iar pe #4 se află varianta audio.

Tot la capitolul YouTube, piesa se află în trending și pe plan internațional – #1 Moldova, #12 Germania și #13 Regatul Unit. Mai mult, piesa este #1 trending pe Shazam și pe #7 în topul căutărilor din România, fiind a2a cea mai cătată piesă românească.

De asemenea, „La nevedere' este #1 în iTunes România, #2 pe Apple Music România și #4 în Spotify România. Tot în acest timp, pe Tik Tok #andia este în top 3 hashtag-uri din România, iar #lanevedere numără peste 20 de milioane de vizualizări, cu peste 30.000 de videoclipuri create pe sunetul piesei.

„Nu am cuvinte să descriu bucuria pe care o am în suflet în acest moment. Sunt extrem de fericită că vă place piesa, că ați primit-o atât de frumos și nu pot decât să vă mulțumesc. Mesajele și susținerea voastră mă copleșesc. Much love!', a declarat Andia.

Cine e Andia

La trei ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu cinci dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, Anotimpuri și Sfârșitul lumii. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete