Cine a primit o nuielușă în familia lui Florin Dumitrescu?

Veselie mare în familia lui chef Florin Dumitrescu, în dimineața de Moș Nicolae! Cel mai nerăbdător dintre toți a părut să fie chiar capul familiei, care și-a dorit să primească foarte multe daruri.

Cu fiecare ocazie pe care o prinde, chef Florin Dumitrescu vorbește cu emoție despre soția lui, Cristina Sima Dumitrescu, și despre cele două fetițe, Ava și Mia. Sunt o familie frumoasă, pe care avem ocazia să o vedem și în proiectul de gătit online pe care Cristina și Florin îl au împreună. În plus, cei doi sunt și un cuplu glumeț, iar cel mai copilăros dintre toți pare să fie chiar Florin Dumitrescu.

Cei doi au făcut o serie de postări amuzante, în toiul pregătirilor pentru Moș Nicolae. Dacă bucătarul a postat o imagine cu ghetuțele pregătite lângă brad, alături de mesajul „Noapte bună! Ghetuțele sunt gata, sper să primesc ceva șj în ghetuțele fetelor', soția lui a dat din casă și a dezvăluit adevărul.

Florin Dumitrescu: „Aș fi împărțit cu voi'

Aceasta a scris pe pagina ei de socializare: „Să vă spun oare că chef Florin Dumitrescu a vrut să își pună trei perechi de ghetuțe ca să primească mai multe cadouri? Noroc cu Mia, că le-a dus repede înapoi'.

În replică, Florin Dumitrescu a comentat că „aș fi împărțit cu voi ce aș fi primit, dar aia e, nu mai zic nimic', spre amuzamentul celor care îi urmăresc pe cei doi.

În final, moș Nicolae a fost darnic și în familia lui chef Florin Dumitrescu, însă cineva, nu se știe cine, a primit în ghetuțe și o nuielușă, semn că nu a fost cuminte anul acesta.

Cristina și Florin Dumitrescu sunt căsătoriți de 7 ani, iar cunoscutul bucătar a povestit în mai multe rânduri că și-a cucerit soția și prin faptul că i-a dedicat un desert, Pomme du Sima.

„Eram la începuturile relației noastre și am întrebat-o ce ar trebui să conțină un desert care să fie pe placul ei. Mi-a spus că adoră caramelul și merele coapte. Am încercat să creez un desert care să o reprezinte și cred că am reușit. A rămas fără cuvinte! Era foarte impresionată. După ce l-a savurat mi-a spus că e cel mai bun desert pe care l-a gustat vreodată. Așadar, am avut succes, având în vedere că suntem de atunci împreună’, a povestit Florin Dumitrescu.

Citește și: Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Radu Vâlcan

Foto: Facebook, Instagram

Florin DumitrescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete