Cine a fost primul soț al Mihaelei Rădulescu. Bărbatul e acum om de afaceri

Mihaela Rădulescu e una dintre cele mai iubite vedete din România. A prezentat de-a lungul anilor multe show-uri de televiziune, a fost mereu în lumina reflectoarelor. Se știe că a fost căsătorită de trei ori. Primul mariaj e mai puțin cunoscut publicului larg. Iată cine a fost primul ei soț și ce face acesta acum. 

Mihaela Rădulescu dezvăluirea despre relația cu Felix BaumgartnerSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Primul bărbat care a făcut-o să spună DA în fața ofițerului stării civile a fost însă Bogdan Rădulescu. Din păcate, cei doi au divorțat la numai doi ani de la căsătorie, la începutul anilor 90. Afaceristul susține că fosta prezentatoare de televiziune a lipsit multe nopți de acasă, iar că anturajul de la vremea aceea i-a murdărit perspectiva unui mariaj visat la început de amândoi la fel.

În prezent, fostul soț al Mihaelei Rădulescu este partener la o firmă de transport pentru VIP-uri, care a închiriat limuzine pentru unii din cei mai mari actori de la Hollywood veniți să filmeze în București sau prin diverse locuri din România.

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central.

M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit', a povestit acum ceva vreme Bogdan Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită apoi cu Ștefan Bănică Jr., apoi cu Elan Schwartzenberg. În prezent, vedeta trăiește o poveste de iubire cu Felix Baumgartner.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete