Cindy Crawford sfidează trecerea anilor. Iată cum se menține supermodelul

Cindy Crawford a împlinit în luna februarie 56 de ani și arată uimitor. Iată cum își menține supermodelul fizicul care a condus-o către o carieră ca model de top.

Cindy Crawford a împărtășit cu fanii săi o imagine în care le arată cum se relaxează fără întreruperi. Supermodelul, în vârstă de 56 de ani, a postat, joi, 14 aprilie, pe Instagram, o fotografie cu ea sprijinită de pervazul unei ferestre îmbrăcată într-un halat confortabil. Ea ținea ochii închiși și se bcuura de razele soarelui care treceau prin fereastră, purtând o mască de față.

„Nu deranja ✨', a scris ea în dreptul fotografiei.

În februarie, frumosul fost model și-a sărbătorit ziua de naștere scriind un mesaj sentimental pentru ea tânără. A postat o fotografie alb-negru cu ea stând lângă un tort de ziua ei când era copil și a spus că „se uită înapoi la micuța Cindy și se gândește' la ce i-ar spune.

„I-aș spune să fie mai bună cu ea însăși, să se trateze așa cum își tratează prietenii. I-aș spune că toată lumea se simte nervoasă în situații noi și, uneori, trebuie doar să prefaci până reușești. I-aș spune să nu-i fie frică să se prostească, să danseze, să cânte etc., chiar dacă nu se pricepe la asta', a scris Cindy Crawford.

„Râzi cât mai mult posibil. Fii vulnerabil. Riscă să-ți arăți adevăratul sine oamenilor pe care îi iubești, merită răsplata. Exersează recunoștința. Continuă să crești, să înveți și să te dezvolți… viața este o binecuvântare! 💜”, a continuat ea.

Cindy-Crawford-micaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Potrivit People, supermodelul a vorbit despre „privilegiul' îmbătrânirii în iunie anul trecut și a spus: „Dacă suntem norocoși, ajungem să îmbătrânim. Acesta este un privilegiu. Dar este, de asemenea, descurajant pentru femei: Bine, ce se va întâmpla?'

Cofondatorul Meaningful Beauty a continuat: „În ceea ce privește îngrijirea pielii, abordarea mea a fost „întreținerea vârstei'. Gravitatea este încă acolo și se vor întâmpla lucruri, dar permiteți-mă să am grijă de pielea mea cât de mult pot. Și vreau doar ca femeile să știe că este în regulă, cu îngrijirea pielii și acum cu îngrijirea părului, să vă oferiți acest mic cadou de îngrijire de sine timp de cinci minute dimineața sau cinci minute seara.”

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete