Cinci români din Verona dormeau în cuști pentru câini

În urma unor sesizări, cinci români din Verona au fost găsiți de agenții de poliție din celebrul oraș după ce aceștia își făcuseră “dormitoare” în cuștile câinilor comunitari de la marginea Veronei.

Agenții, după ce au primit numeroase reclamații, au intervenit în fosta canisă sanitară din via Campo Marzo, unde au găsit patru bărbați străini și o femeie care locuiau în spațiile ocupate cândva de animale. Cele cinci persoane sunt de naționalitate română.

Inventivi, românii au transformat cuștile în care dormeau câinii, în „dormitoare' unde au îndesat saltele de dormit. Așa i-au găsit agenții poliției locale din Verona în fosta canisa sanitară din via Campo Marzo, după ce au intervenit la recomandarea unor trecători care observaseră accesul neautorizat în zona complet abandonată.

În interiorul imobilului, în condiții deplorabile, cei cinci cetățeni români își amenajaseră spațiile ocupate cândva de câini, și tăiau printre resturile încă vizibile de animale. Cei cinci români au fost predați autorităților judiciare pentru ocupare abuzivă de clădire. Din această cauză au fost întărite controalele în zonă, precum și în Porta Vescovo, unde 8 persoane, unele cu probleme psihice, au fost îndepărtate în 5 zile, dar au refuzat asistența de la Serviciile Sociale.

„Este o situație cu adevărat în prag de degradare – a spus consilierul pentru siguranță, Marco Padovani –. Poliția locală intervine pentru asigurarea siguranței teritoriului, operațiuni care, asistate ulterior de serviciile sociale, au ca scop scoaterea de pe străzi a cetățenilor care trăiesc în condiții precare și periculoase pentru sănătate'.

Presa locală din Verona a prezentat pe larg cazul incredibil în care sunt implicați cetățenii români.

Sursa: Veronasera.it

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri