Cillit Bang cu noua formula concentrata

Cillit Bang cu noua formula concentrata
Uncategorized

Cu doar 3 produse Cillit Bang cu Noua Formula Concentrata vei curata fara efort murdaria, piatra si grasimea de pe orice suprafata din casa. Poti pleca linistita in vacanta!

Acum cu cele 3 produse Cillit Bang faci curatenie fara efort in toata casa (baie, bucatarie, hol) cat si in afara ei (gradina, curte). Cillit Bang ne vine in ajutor cu produse concentrate care pot curata orice suprafata. Puterea de curatare a produselor Cillit Bang poate fi dozata in functie de gradul de murdarire a suprafetei pe care dorim sa o curatam.

Pentru suprafete putin murdare se pulverizeaza Cillit Bang odata pe un burete ud, pentru suprafete murdare se pulverizeaza produsul de 2-3 ori direct pe suprafata respectiva, iar pentru suprafetele foarte murdare se pulverizeaza Cillit Bang de 4-5 ori direct pe pete si se va lasa produsul sa actioneze cateva minute.
 

Cu doar 3 produse se pot curata toate suprafetele din casa (baie, bucatarie, hol, gresie, parchet laminat) cat si din afara ei (gradina, curte).

Cillit Bang pentru Curatat Grasimea – 750ml – ambalaj tip spray, 14.99RON;
Cillit Bang pentru Curatat Murdaria si Piatra – 750ml – ambalaj tip spray, 14.99RON;
Cillit Cillit Bang pentru curatat Grasimea si Suprafetele Mari – la 1,5 litri, in doua arome Fresh Force si Citrus, 14.99RON

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din