Christina Ricci va fi mămică pentru a doua oră. Anunțul a fost făcut într-o manieră extrem de emoționantă

Christina Ricci își mărește familia! Actrița care a interpretat-o pe Wednesday în Familia Addams a dezvăluit pe Instagram că este însărcinată, postând o fotografie a unei ecografii a bebelușului.

Mesajul din dreptul imaginii este cu adevărat emoționant mai ales că celebra actriță a avut de a face în fosta căsnicie cu violența domestică, urmată de un divorț dureros.

Prin urmare, Christina Ricci, în vârstă de 41 de ani, este în al nouălea cer, aducându-i fiului său un frățior sau o surioară.

„Viața continuă să se îmbunătățească. 🎉', a fost mesajul din dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Iubitul ei, hairstylistul Mark Hampton, a postat, de asemenea, aceeași fotografie pe pagina sa. Cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește relația lor, însă de ziua de naștere a lui Mark care a fost în luna iulie, Christina a postat un mesaj prin care își declara dragostea.

„Persoana mea favorită, om minunat, sper să ai parte de lucruri magice și fericite. Te iubesc! Acest an va fi cel mai bun de până acum', a scris Christina Ricci pe Instagram în luna iulie.

În secțiunea de comentarii, mai mulți dintre faimoșii adepți ai lui Ricci au felicitat-o ​​pentru veste, printre care și Kat Dennings, care a scris: „Oh, Doamne !!!' În plus, Helena Christensen a spus „Minunat ❤️❤️❤️', în timp ce Diane Kruger a comentat „FELICITĂRI 🍾🎊🎈'.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ricci mai are un băiat, Freddie (7 ani), cu fostul soț James Heerdegen. Cei doi au divorțat în iulie 2020.

În 2017, Ricci a povestit, potrivit revistei digitale The Edit, cum s-a schimbat de când a devenit mamă.

„Căsătoria îți arată defectele în felul în care faci față lucrurilor și a avea un copil te obligă să crești cu viteza luminii. Sunt cu totul altă persoană decât eram înainte de a-l avea pe Freddie', a spus ea la acea vreme.

Ricci a explicat în 2019 de ce alege să păstreze privată viața fiului său și în afara rețelelor sociale, potrivit IndieWire.

„Am avut o perioadă foarte grea cu faima în copilărie, fiind intervievată și întrebată despre viața mea. Am fost foarte reactivă și agresivă și am acționat. Niciun copil nu ar trebui să fie expus pentru ca adulții să critice, să pună întrebări, să intervieze. Este motivul pentru care nu am poze cu copilul în mediul online. Este același lucru', a spus ea acum doi ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete