Christina Applegate, de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate: „M-am îngrășat 18 kilograme și nu pot merge fără baston”

Christina Applegate și-a făcut debutul în televiziune jucând alături de mama ei în Days of Our Lives când avea doar câteva luni. Ceea ce i-a adus recunoașterea mondială a fost rolul din „Married… with Children'.

După o viață la propriu sub lumina reflectoarelor, actrița are peste 81 de credite pe IMDb. Ultimul sezon al ultimului ei serial TV, comedia neagră, Dead to Me, a avut recent premiera, iar actrița consideră că acesta este ultimul ei rol din cauza luptei sale continue cu scleroza multiplă.

Christina Applegate a observat pentru prima dată schimbări în corpul ei în urmă cu mai mulți ani. Ea își amintea că se simțea neîndemânatică în timpul unei secvențe de dans. Când a observat că nu mai era la fel de bună ca înainte la tenis, actrița s-a gândit doar că trebuie să muncească mai mult.

Christina Applegate, diagnosticul care i-a schimbat viața

Scleroza multiplă este o boală cronică autoimună care afectează creierul și măduva spinării. Oamenii de știință încă nu cunosc cauza exactă a acestei boli. Aproximativ 2,5 milioane de persoane suferă de ea în lume. SM este rareori fatală, dar duce la un handicap care progresează de-a lungul anilor. Speranța medie de viață pentru persoanele cu SM este cu 5 până la 10 ani mai mică decât media.

În 2021, Christina Applegate și-a făcut public diagnosticul prin intermediul unui tweet, scriind:

„Bună prieteni. În urmă cu câteva luni am fost diagnosticată cu SM. A fost o călătorie ciudată. Dar am fost susținută de oamenii pe care îi cunosc și care au această afecțiune. A fost un drum greu. Dar, după cum știm cu toții, drumul continuă”, a spus actrița, scrie Bright Side.

Întreaga producție a emisiunii TV la care lucra la acea vreme a fost oprită timp de 5 luni, când diagnosticul a ieșit la iveală, pentru ca actrița să poată începe tratamentul.

„A existat sentimentul: `Ei bine, hai să îi dăm niște medicamente ca să se facă bine`. Și nu există mai bine. Dar a fost bine pentru mine. Aveam nevoie să procesez pierderea vieții mele, pierderea acelei părți din mine. Așa că am avut nevoie de acel timp”, a mărturisit la acea vreme Christina Applegate, mai relatează sursa citată mai sus.

Christina Applegate honored with a star on the Hollywood Walk of Fame, Los Angeles, California, USA – 14 Nov 2022SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vorbind despre premiera ultimul său proiect, Christina Applegate a făcut o mărturisire neașteptată.

„Este prima dată când cineva mă va vedea așa cum sunt, m-am îngrășat 18 kilograme și nu pot merge fără baston. Vreau ca oamenii să știe că sunt foarte conștientă de toate acestea', a spus actrița potrivit sursei mai sus menționată.

Christina Applegate s-a căsătorit cu toboșarul olandez Martyn LeNoble în 2013 și au împreună o fiică, Sadie Grace, care are acum 11 ani.

„Îi sunt foarte recunoscătoare lui Martyn pentru că a apărut în cel mai potrivit moment, pentru că a fost stânca mea în toată această perioadă. Mi-a dat ceva pentru care vreau cu adevărat să trăiesc și ceva pentru care să zâmbesc”, a declarat Christina Applegate despre soțul ei.

Actrița, în vârstă de 50 de ani, a avut o primă apariție în public după doi ani de absență. Christina Applegate tocmai și-a primit steaua de la Hollywood Hall of Fame. Ceremonia a avut loc în luna noiembrie, iar alături de ea au fost familia și mulți prieteni celebri.

„Nu spun că am prieteni, ci familie. Acești oameni au grijă de mine. Au grijă de mine în fiecare zi din viața mea și fără ei nu știu ce aș face”, a declarat ea.

Privind în viitor, Applegate a spus că este încă în „doliu' pentru persoana care a fost și că este convinsă că nu va mai accepta alte roluri, având în vedere cât de dificil s-a dovedit a fi ultimul său proiect. Cu toate acestea, actrița ar dori să încerce în alte domenii ale industriei de divertisment.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete