Christina Aguilera, de la XS la XL și înapoi

Christina Aguilera a impresionat dintotdeauna cu vocea ei. În ultimii ani însă, artista a uimit și cu aspectul ei. Când era foarte slabă, când corpul ei lua proporții.

Christina Aguilera Christina Aguilera are o voce incredibilă. Asta nu o poate pune nimeni sub semnul îndoielii. Însă nu puține persoane au fost cele care s-au întrebat, de-a lungul ultimilor ani, ce se întâmplă cu kilogramele artistei. În diversele ei apariții, ea s-a prezentat când foarte slabă, ca în anii de debut, când cu forme mai mult decât rubensiene.

La 41 de ani, Christina Aguilera se simte bine în pielea ei

Primul moment în care Christina a început să ia în greutate a fost odată cu prima sarcină, în 2007. Nu este nimic neobișnuit să iei mai multe kilograme în plus de-a lungul lunilor de sarcină. A reușit să scape de acestea în scurt timp, cu ajutorul unei antrenoare de fitness cunoscute printre celebrități. Motivul? Rolul din filmul Burlesque, care îi cerea să fie sexy și… slabă. Filmul n-a avut succesul așteptat. În plus, a intervenit și divorțul artistei, iar aceste două evenimente și-au pus amprenta nu doar asupra stării de spirit, ci și asupra aspectului. Astfel, din nou, cifrele de pe cântar au început să crească – de pe un cântar imaginar. Căci, așa cum a mărturisit artista, nici măcar nu obișnuiește să se cântărească.

Body positivity – ne acceptăm schimbările corpului

Cu fiecare ocazie, artista a arătat de fiecare dată că se simte bine în pielea ei. Ba mai mult, în perioada în care luase câteva kilograme în plus, era încântată de faptul că, în sfârșit, avea forme.

Iar într-un alt interviu, pentru revista LOfficiel Italia, artista mărturisea: „Adevărata frumusețe pentru mine este abilitatea de a te cunoaște și de a proiecta ceea ce ești într-o lumină adevărată. Nu întotdeauna drăguță, departe de perfecțiune, dar pură'.

Citește și Perioadele din viață când femeile sunt predispuse la îngrășare

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete