Christian Eriksen a înregistrat un mesaj video emoționant pentru o fetiță de 9 ani. Micuța are aceeași problemă ca fotbalistul

Christian Eriksen a trimis un mesaj video unei fetițe de nouă ani, liniștind-o înainte ca ea să fie supusă aceleiași operații pe care a avut-o după ce s-a prăbușit la Euro 2020.

Mijlocașul Inter Milano a suferit un stop cardiac în timpul meciului de deschidere al Danemarcei împotriva Finlandei. Eriksen a fost resuscitat pe teren și ulterior i s-a implantat un defibrilator.

Dispozitivul este un tip de stimulator cardiac care ajută la prevenirea stopurilor cardiace fatale pentru a restabili un ritm cardiac regulat.

Eriksen a primit o scrisoare de la Edie înainte de operația sa care presupune implantarea unui dispozitiv asemănător celui pe care îl are și fotbalistul, la spitalul Great Ormond Street din Londra.

Mama ei, Nicci Martin, a postat răspunsul pe Facebook.

„Bună Evie. Sunt Christian. Mulțumesc pentru scrisoarea simpatică. Sper că te simți confortabil și că ești încrezătoare pentru operație. Nu este amuzant la spital, dar sunt sigur că doctorii știu ce fac și te vor ajuta.

Sunt sigur că vei reveni la o viață normală destul de repede. Știu că eu am făcut-o. Sunt sigur că va fi la fel și pentru tine. Vreau să îți urez toate cele bune și sper să ne vedem în viitor', spune Eriksen în mesajul video.

În descrierea postării de pe Facebook, doamna Martin a spus:

„MISIUNEA ÎNDEPLINITĂ!!!

Suntem cu toții copleșiți numeroasele mesaje de sprijin și încurajare din partea familiei, prietenilor și a unor străini! Postarea a fost distribuită de aproape 500 de ori și a ajuns la un bărbat minunat din Danemarca, pe nume Kasper, care a ajutat să transmită acest mesaj acolo unde trebuia. Ce om uimitor ești Christian Eriksen, îți mulțumesc foarte mult pentru îndeplinirea dorinței lui Evie. Bunătatea este totul. Mulțumesc tuturor.'

Dna Martin a spus că fiica ei „are o fobie imensă de ace și sânge'. Ea a spus că micuța a jucat fotbal și era fan al fostului club al lui Eriksen, Tottenham. Operația lui Edie a fost amânată, se pare, din cauza unui accident nefericit suferit de chirurgul care urma să facă intervenția. Încă nu se știe când va fi reprogramată.

Săptămâna trecută, Eriksen s-a întors la antrenamente pentru prima dată de la prăbușirea sa. Într-o declarație a clubului se spunea că acesta se află „într-o formă fizică și mentală excelentă'. Cu toate acestea, nu i se va permite să joace decât dacă i se elimină acel defribrilator, lăsându-i neclar viitorul în sport.

Foto: Facebook, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete